***JÄÄR

Jääras liikuva Päikese trigoon Marsiga annab sulle algaval nädalal palju energiat — oled valmis suurteks tegudeks ning sinus on palju nakatavat entusiasmi. Suurepärane nädal selleks, et haarata initsiatiiv enda kätte. Suhte liinis on samas võimalik kerge madalseis — suhted võivad kaasa tuua keerukaid arenguid või on vajalik inimene lihtsalt kuhugi kadunud või ei pea kinni eelnevatest kokkulepetest. Nädalavahetusel tasuks olla ettevaatlik nii pättide kui loomadega.

***SÕNN

Nüüd võiksid tegeleda eneseanalüüsiga — vaata sügavalt endasse ja leia sealt need asjad, mis sind häirivad või mida sa ei kulge endale tunnistada. Sest nüüd on parim võimalus nendest vabaneda, teha läbi suur sisemine puhastus. Nädal soosib ka muutusi, muudatusi, ümberhindamisi, vigade parandust, puhastamist, parandamist, uuendamist. Romantilises plaanis on olukord vastuoluline — ühelt poolt suured tunded, teisalt külmus ja ükskõiksus.

***KAKSIKUD

Kasuta seda nädalat selleks, et haarata mingis grupis, rühmas või sõpruskonnas initsiatiiv enda kätte. Sinu ja mingi grupi vahel on hetkel palju positiivset ja loovat sünergiat, mis lubab viljakat ja efektiivset koostööd. Seevastu kõik üks-ühele suhted võivad olla kas pingelised või siis kantud konkurentsist ja rivaalitsemisest. Samas võib keegi sind ka „käima tõmmata”, anda sulle julgust mõne otsustava sammu tegemiseks.

***VÄHK

Parim nädal selleks, et suuri tegusid korda saata. Harmoonilised Päike ja Merkuur sinu karjääri ja ühiskondliku tegevuse märgis (Jääras) on märk sellest, et aeg on küps selleks, et juhtimine enda kätte haarata ja end maksma pann. Samas, kui sa pole ühiskondlikult aktiivne ja elad kodust ja vaikset elu, siis annab see seis sulle võimaluse näha selgelt seda, millises suunas peaksid liikuma, et oma eluga edukalt edasi minna. Samas võid kolmapäeval ja neljapäeval täiskuu mõjul olla liialt emotsionaalne.