Meie läbisaamine oli juba viimased kolm aastat pea võimatu ja probleemid tekkisid juba, siis kui sündis teine tütar. Minu laste isa tegi palju tööd ja minu jaoks ta aega ei leidnud. Samas tahtsin mina sõbrannadega väljas käia, sest ma veel ikkagi noor inimene. Lapsi ta siiski vahest vaatas.

Iseenesest oli ta hea mees ja oma lastele hea isa. Ringi ta kusagil ei aelenud, aga kui meil pinged tõusid, siis ta hakkas igal õhtul õlut jooma, väites, et siis saab magama jããda, kuna need pinged ajavad ta hulluks. Pean tunnistama, et eks ma karjusin tõesti palju tema peale, kui ta töölt tuli, aga oli ka põhjust.

Lõpuks pöördus ta psüholoogi juurde ja hakkasime käima perenõustaja juures. Talle on lapsed vãga tähtsad. Joomisest katsus ka eemale hoida, et suhteid parandada, aga mina enam seda ei tahtnud. Ma olen väga ilus naine ja olin ka nii noor, kui ennast sidusin. Tahtsin uuesti vaba olla ja elu nautida. Seega, ta jäi oma pingutustega hiljaks.

Kui ära kolisin hakkas ta roppumoodi jooma. Kuus kuud hiljem tutvus uue naisega, kes on minust kaheksa astat vanem ja mehest endast kolm aastat vanem. Naljanumber! See naine tuli pealinnast maale elama, sest oli aasta varem oma laste isast lahku läinud ja ju nad nii tutvusidki. Raudselt nuttis mu mees mind taga ja lohutuseks kraapis endale selle vanuri.

Tãnaseks on nad koos elanud paar aastat. Minu lapsed käivad ka neil külas ja isa on muutunud rahulikumaks. Ei joo enam sedasi või õigemini üldse vist mitte, oma uue naisega reisivad palju jne. Tundub, et ta on muutunud.

Ma olen ilus naine. See naine on minust vanem ja ei näe nii hea välja kui mina. Tean, et mu laste isa tuleks iga kell minu juurde tagasi, kui ma vaid nipsu teeksin. Mõtlesingi, et nüüd, kui ta on muutunud paremuse poole, siis ehk soojendan uuesti supi üles. Miks peab mingi võõras naine, kellel pole temaga isegi ühist last, kõiki neid hüvesid kasutama? Ma arvan, et see naine on nii sinisime ja usub, et kui minu laste isa oma söökide ja ninnu-nännuga poputab, siis minu mees armastab teda. Ei armasta, olen täitsa kindel, et armastab ikka mind!!! Ma olen selles kindel. Tean, kui raskelt ta võttis meie lahkuminekut.

Sellel nädalavahetusel käisin simmanil, kus oli ka minu laste isa koos meie tütardega. Tema uus elukaaslane oli ka oma sõbrannaga seal. Kui mu laste isa mind nãgi, sain aru, et ta läks kohe sealt ära koju. Loomulikult oli tal valus. Ma olin ka ennast väga üles löönud ja nägin hea välja. Tema praegune elukaaslane oli välja tulnud teksapükstes ja mingis punases jopes. Mina nägin aga väga stiilne välja.

Tal oli väga valus vaadata, et on minusugusest naisest ilma jäänud. Ma olen täitsa kindel, et ta on südames minuga. Ma prooviksin temaga uuesti, sest olen kuulnud lastelt, et isa enam üldse ei joo ja on väga kodumeelseks muutunud. Lapsed küll rããgivad, et tema elukaaslane on tore inimene, aga ma olen mingil pôhjusel kindel, et ta lihtsalt kardab mehest ilma jääda. Sorry, kui ma tundun kellelegi õel, aga ma arvan, et ka lastele oleks parem, kui me uuesti koos hakkame elama ja ma usun, et ka minu laste isa oleks seeläbi seitsmendas taevas. Ma näen, et ta on selle paari aastaga palju muutunud ja olen valmis talle andma võimaluse. Kui meie kooselu, aga ei peaks ikkagi klapima, siis saab ju alati lahkuda.

Mina elasin antud mehega 16 aastat. Ma kõndisin ära, sest enam ei suutnud. Meil on kaks last, kes on minu eksile väga kallid. Ta kord ütles mulle. Me oleme koos võtnud selle kohustuse nad suureks kasvatada ja me peame juba sellepärast pingutama, et meie suhe kestaks. Peale seda, kui lapsed suured on, võime iga üks oma teed minna. Meie vanem laps on kohe täisealine, aga noorem on alles üheksa-aastane. Kuna ta on muutunud ja võib-olla tõesti tänu sellele uuele kanaemale, siis ma tänan teda, et aitas minu eksi, aga neid ei ühenda mitte miski ja minu laste isa ei peaks temaga oma elu jagama. Selline vanamutt ei suuda talle enam last ka kinkida.

Ma usun, et minu lapsed ikka armastavad oma ema ja isa ning see võõras jätab neid külmaks. Mina ei olnud selles süüdi, et me lahku läksime. Me läksime lahku, sest minu laste isa oli palju tööl ja vabal ajal jõi õlut. Kui tahtsin temaga probleemidest rääkida, ta lihtsalt põgenes kodunt ära. Lõpuks läksime perenõustaja juurde, aga ma tundsin, et ma enam ei jaksa. Nüüd tean, et ta on alkoholi joomise järele jätnud ja loomulikult on oma panuse sellesse andnud ka tema praegune elukaaslane. Oma vanemalt lapselt olen kuulnud, et ta on selle nimel palju uksi temaga kulutanud ja ka palju rasked aegu koos üle elanud, aga ma sisemuses tean, et minu laste isa on temaga lohutuseks koos. Ta armastab endiselt mind.

Kellel on olnud veel selliseid kogemusi ja on oma laste isaga uuesti kokku kolinud? Kas sellest on tulnud head nahka? Mina olen nüüd ilma näinud ja olen valmis peresuhet jätkama. Ei pea mingi võõras naine minu mehe uhke autoga ringi uhama ja tema rahade eest reisima!!!