Ära vasta kutile, kes toob tobedaid ettekäändeid, kui ootamatult radarilt kaob või ütleb, et ta vastas sulle nii kaua, sest ta aku sai tühjaks ja ta unustas laadija sõbra juurde kaasa võtta.

Ära vasta ka kutile, kes saadab sulle ühesõnalisi sõnumeid või kes vastupidi, kirjutab hästi palju, aga kui sinul midagi olulist öelda on, vahetab teemat.

Ära vasta kutile, kelle puhul mõtled, kas peaksid veel vastamisega ootama, sest tema vastab sulle küll alles kahe tunni pärast või vahel mitu päeva hiljem. Või üldse mitte.

Ära vasta kutile, kes ühel päeval saadab sulle tuhat sõnumit, aga järgmisel päeval on kadunud kui tina tuhka. Kes käitub nagu sina oleksid tema jaoks kõige olulisem naine maailmas, aga siis käitub nagu sind poleks olemaski.

Ära vasta ka kutile, kes kirjutab sulle ainult peale südaööd või vastab sulle, kui on purjus. Või tahab, et sa keset ööd talle külla tuleksid ja ta sooja voodisse roniksid.

Ära vasta kutile, kellega suhtlete ainult läbi telefoni. Kes väidab, et igatseb sind ega suuda ära oodata, millal sinuga päriselt hängida saab, aga samas ühiseid plaane ta kunagi ei tee.

Ära vasta ka kutile, kes laseb sul alati vestlust alustada ega suhtle sinuga muidu nädalate viisi. Sina pead alati esimesena sõnumi saatma.

Ära vasta ka kutile, kes väidab, et tal pole aega sinuga kirjutada, kuigi ta postitab kogu aeg Instagrami pilte ja videosid. Tema prioriteetide nimekirjas oled sina kõige lõpus.

Ära vasta kutile, kes muudab kõik teievahelised vestlused seksuaalseks. Ta tahab ilmselgelt sinuga magada, aga mitte päriselt väljas käia.

Ära vasta kutile, kes ei anna sulle kunagi ausat ja otsekohest vastust ega avalda kunagi, kus ja kellega ta parasjagu aega veedab.

Ära vasta kutile, kelle puhul sul tekib pidevalt tunne, et ta ignoreerib sind ja kes tekitab tunde, et sa teed pidevalt midagi valesti, kuigi oled andnud endast kõik, et talle meeldida.

Ära vasta ka kutile, kes ei näe teie suhte nimel üldse nii palju vaeva nagu sina, sest ta ilmselgelt ei väärtusta sind.

Allikas: Thought Catalog