Vabal ajal peaks aga meelde tuletama oma loomingulisi andeid. Kõik tuleb kasuks.

Ka armastuses peab aktiivsem olema. Pole vaja oodata, kuni see „teine pool“ ise ettepaneku teeb. Ainult julged võidavad oma armsamate südamed. Samas võib ette tulla ka negatiivseid hetki. Keegi austajatest osutub liiga pealetükkivaks ja armukadedaks. Nendega võiks siiski viisakamalt käituda.
Intuitsioon annab teada, kus suunas liikuda, et seda õiget kohata. Kui siis tunded on tõeliselt siirad, ei maksa pulmadega viivitada. Tuleb ju tunnistada, et tänapäeval on vastastikuseid tundeid raske kohata. Uuel aastal peab mõtlema ka järglaste peale. Kui see mõlemale sobib, siis ei tohi seda otsust tulevikku lükata.

Rahaprobleeme on nii vähe, et need jäävad peaaegu märkamatuteks. Võib koguda suure summa, millest jätkub uue kodu ostmiseks, puhkuseks ja ka meelelahutusteks. Ainult et tööd tuleb palju teha. Tasub olla ökonoomsem ja seda eriti siis, kui tahaks saada uut autot või korterit.

Vesi

1963.a.

Mitte igaüks ei suuda ilma takistusteta mööda karjääriredelit üles ronida. Vee elemendis sündinud Jänes (Kass) omandab selle kunsti aga mängeldes. Ta äratab uuel aastal üles kõik oma seni uinunud anded. Nende realiseerimise võimalused tulevad aga iseenesest kätte. Ei tasu maha magada seda, mis lausa ise ennast pakkuma tuleb.

Perekonda ei tohi ka unustada, see on ju kõige tähtsam siin ilmas. Oma aja peab jaotama nii, et töö kõrvalt jääks lähedastega suhtlemiseks piisavalt aega.

Sea aastal peaks vee elemendis sündinud Jänes (Kass) piirama oma flirtimist ja kergemeelseid suhteid. Pole ju kena niiviisi ringi tuisata, kui kodus on ootamas kallis kaasa ja lapsukesed.

Parem võiks hoolitseda selle eest, et korter oleks mugavam. Võib teha remonti, uuendada mööblit ja interjööri. Seda enam, et raha selleks kõigeks on ju olemas.

Tuli

1927.a. ja 1987.a.

Tule märgis sündinud Jänesele (Kassile) ennustatakse mitte üksnes töö, vaid ka elukutse muutust. Äkki on tekkinud soov hakata tegelema äriga, vaatamata sellele, et hulk aastaid on näiteks matemaatika õpetajana töötatud. Paljusid nendel aastatel sündinuid ootab soliidne ametikoht ja leping välismaiste firmadega.

Kevadel aga on kavas alustada tegevusega, millest on juba kaua aega unistatud. Kõik ammused plaanid realiseeruvad ning partneritest on väga suur abi. Ent kõike tuleb teha järk-järgult ja enesekindlalt.

Pereelus valitseb vaid sügav vastastikune arusaamine. Kui oli suur unistus veel ühte last saada, siis ei maksa sellega enam viivitada.

Vallalised ja tööga hõivatud Jänesed (Kassid) alustavad romaani kolleegiga. Sellesse suhtesse tuleb aga täie tõsidusega suhtuda, sest taamal terendab abielurand.

Uuel aastal lisandub rahakotti hulk raha. Samas ei tasu sõpradele ja sugulastele liiga avameelselt oma rahakoti paksusest rääkida.

Puu

1975.a.

Töö ja veel kord töö. See on see, mis Puu aastal sündinud Jänest (Kassi) ootab. Mainitud loomake ei suuda päevagi ilma tööta istuda. Tuleb teha vanu töid ning lisaks asuda uusi planeerima. Nüüd tuleb rõhk panna värsketele mõtetele ja kasulikele tutvustele. Puu märgis sündinutele kergeid teid ei lubata. Tuleb otsida lisatööd või leida tasuv hobi. Vähem tuleks teiste peale loota, sest nende toetus on ajutine. Tuleb endal areneda, õppida ja töös oma isiklikke kogemusi kasutada.

Kindlasti ei tohi kodu ja peret unarusse jätta, see ei pruugi kõige paremini lõppeda.

Samas tähistavad palju paarid oma abielujuubeleid ning plaanivad järjekordseid „mesinädalaid“.
Kui aga tahaks suuremat elamist, tuleb veelgi rohkem tööd rabada. Raha selleks saab, ent huvipakkuvaid variante pole just palju.

Metall

1951.a. ja 2011.a.

Metalli elemendis sündinutele lubab horoskoop sellist rõõmsat ja muretut elu, et nad unustavad ära, et on ka mustemaid päevi olnud. Raha on küllaga, kallim on kõrval ning hulk perspektiive lahti.
On olemas võimalus edukaks ettevõtjaks saada, ent selleks tuleb veidi juurde õppida ning usaldusväärseid partnereid leida.

Horoskoop lubab ka õnnelikku pereelu. Keegi ei julge teie suhteid rikkuda, seda enam kuulujutte levitada või tülisid provotseerida. Jänes (Kass) ise aga ei tohi noori ja seksikaid piiluda, muidu ei jää tugevast liidust midagi järele.

Kevadel küll õnnestub väheke tiiba ripsutada, ent on hea, et kõik jääb saladuseks. Võiks ju ette kujutada, mis tunne abikaasal on.

Rahaline seis on keskmisest parem. Osa vahenditest tuleks siiski kõrvale panna. Siis on muretu elu detsembri lõpuni kindlustatud. Ning ka enda pealt ei tasu kokku hoida. Ammu on aeg garderoobi vahetada ja juuksuris käia.

Peab hoolt kandma ka selle eest, et ümberringi oleksid siirad ja usaldusväärsed inimesed.

Maa

1939.a. ja 1999.a.

Maa märgis sündinud Jänesele (Kassile) lubab uus aasta rohkem häid uudiseid ja meeldivaid üllatusi kui probleeme. Pole vaja isegi abi küsida, et võlad tasutud saaks või kaasinimestega suhted klaaritud. Edu paneb küll pea kergelt ringi käima, kuid lõpuks läheb kõik hästi.

Isiklikus elus tuleb hoolega järele mõelda, et ikka see õige inimene enda jaoks leida. Valida tuleb see, kellega on ühised eesmärgi ja huvid. Ning kõige lisaks peaks partner ka majanduslikult mõtlev olema.

Finantssfääris on oodata võitlust konkurentidega, kes kõik püüavad Jänesele (Kassile) pidevalt jalga taha panna. Ent Jänes (Kass) ei komista, kui on seda kõike juba eelnevalt arvesse võtnud. Raha ei oota mitte ainult lugemist, vaid töö tegemist.

Muide, ka ideelistel mõtlejatel veab uuel aastal. Võib lausa kuulsaks saada selle sõna heas mõttes.
Eelkõige tuleb aga mõelda iseenda heaolule – osta maja ja uuendada oma garderoob.

Allikas: Astroscope.ru