“Siimo oli nelja-aastane.
Pesin duširuumis käsi ja poja seisis mu kõrval ning ajasime juttu. Siimo teatas mulle, nina krimpsus: “Siin on Hispaania lõhn”. Küsisin temalt, et miks sa nii arvad? Siimo seletas siis mega tähtsa näoga: “No siis, kui ma viimati Hispaanias käisin, siis seal oli selline lõhn”. Tegin suured silmad ja uurisin, mis Hispaania ja kuna ta seal siis käis. Laps seletas jälle pikalt ja laialt, et no see oli see koht, kus oli soe ja sai palju ujuda jne.

Täitsa Hispaania moodi, eks.

Lapsest jälle kahju, no mitte ei saa aru, millest ta räägib, kuna ta pole ju Hispaanias ega üldse välismaal ju kunagi käinud. Lõpuks näitab Siimo dušširuumi äravoolu ava poole: “Sealt tuleb see lõhn!”

No nii! Nüüd panin siis pusle lõpuks kokku! Olin just duširuumi pesnud, äravooluavasse kloorilõhnalist vahendit pannud ning laps tundis seda. Ta ajas lihtsalt sassi spa ja Hispaania. Spaas on ka kloorilõhn. Hispaanias ka ju spa lühend sees, Hispaanias vesi ja soe ning ju siis laps arvas, et see on üks ja seesama asi.”

Aitäh Heidile, kes selle toreda loo saatis, võtame sinuga ühendust ja anname teada, kuidas auhinna kätte saad.

Kõik saabunud vahvad ütlused avaldame järgemööda Naistekas, et kõik meie lugejad saaksid ka edaspidi hea kõhutäie naerda!