See pole miski, mida sa saad teeselda. Sa kas oled hingelt noor või hoopis üks neist inimestest, kes sünnib juba vanana. Tead ju küll neid inimesi: teismeline poiss, kelle puhul tundub nagu ta oleks rahatarkuse juba ema kõhus omandanud või noor naine, kes riietub nagu 150aastane. Ja siis on olemas see 90aastane vanamees, kes võlub ära kõik inimesed, kellega ta tutvub ja kõik vanad daamid säravad, kui see mees ruumi astub.

Aga millised tähemärgid on siis hingelt noored?

1. AMBUR

Amburi peale võib alati loota, kui on vaja täita ruum noorusliku energiaga. Kui su kujutlusvõime on nii terav ja olgem ausad… hullumeelne nagu Amburil, on täiesti normaalne, et sa tahadki pidevalt lõbutseda ja tunda enda ümber nooruslikku energiat.

On sul seltskonnas mõni inimene, kes ei hooli, kui sa tema üle naerad? See on tõenäoliselt noore hingega Ambur.

2. LÕVI

Muidugi kuuluvad ka Lõvi tähemärgist inimesed nooruslike hingede gruppi! Neile meeldib, kui neid jumaldatakse ja nad soovivad ka armastust jagada ning teada, et nad teevad end ümbritsevaid inimesi õnnelikuks.

3. JÄÄR

Alati nooruslik ja edev — selline see Jäär lihtsalt on. Nad on lõputud optimistid ja vahet pole, mis nende teele jääb, nad liiguvad alati edasi ja on see juures õnnelikud. Jäär jääb kogu eluks hingelt nooreks.

4. VÄHK

Lapsemeelsed Vähid on alati valmis lõbutsema ja seejuures ka õppima. Vähid armastavad erinevaid mänge, üritusi, kontserte ja näitusi. Nad ei viitsi lihtsalt istuda ja logeleda, vaid võtavad alati kõigest entusiastlikult osa.

5. NEITSI

Kuigi Neitside puhul ei tundu, et nad on hingelt noored, siis usu või mitte, aga nad on valmis tegelikult päriselt lõbutsema. Ja alati peab olema tegemist millegi lapsiku ja mängulisega.

6. KALAD

Kalad ei taha kunagi suureks kasvada ja jäävad lapsemeelseteks kuni elu lõpuni. Kalade tähemärgist inimene on hingelt laps, vahet pole, kui vana ta tegelikult on. Ta nutab, trambib jalgu, vajab armastust ja kallistusi ning aeg-ajalt ka mänguasju.

Allikas: YourTango