Need on kõige levinumad vead, mida naised suhtes olles teevad ja mida mehed ei talu silmaotsastki:

1. Sa püüad oma meest muuta

See on arvatavasti kõige levinum viga, mida naised teevad, sest meie loomuses on püüda kogu aeg asju paremaks teha. Kuid sa ise valisid sellise mehe ning tegid otsuse temaga koos olla, milleks nüüd proovida teda muuta? Sa teadsid kõiki neid omadusi ka suhte alguses, kuid vastarmununa võisid need tunduda paremad, kui nüüd igapäevases rutiinis. Siiski ei tohiks mehe kallal näägutada, kui ta vaatab sinu arvates liiga palju spordikanaleid või jätab oma riideid vedelema. Mehed ei kannata enda kallal vingumist ning seda pidevalt kuuldes tõmbuvad nad rohkem enda sisse. Näägutamise asemel tasuks teha pidevalt mehele komplimente omaduste ja tegevuste kohta, mida sa tema juures armastad ning mis on sulle meelepärased.

2. Sa kontrollid oma meest

Sa ei ole oma mehe ema. Te olete partnerid, jäta see meelde. Ükski mees ei taha kuulda lauset: "Me ei tülitseks praegu, kui sa vaid oleksid teinud seda, mida ma tahtsin." Kui sa ei usalda oma meest tema sõpradega välja meesteõhtule, on midagi väga viga ning tihtipeale on see viga sinus endas. Mitte ükski mees ei taha oma tegevuste jaoks luba küsida, see paneb ta tegema asju sinu selja taga, mida ta muidu tavaolukorras ehk ei teekski. Oma suhtes kindel olemine tähendab, et sa ei kontrolli oma meest. Kui sa tunned siiski vajadust kontrollida, mõtle sügavalt järele, kas usaldamatuse jaoks on ka päriselt põhjus olemas.

3. Teie voodielu ei kannata kriitikat

Me kõik teame, et mehed tahavad seksi, palju ja kogu aeg. Nad mõtlevad enamuse aja oma päevast selle peale, mis on väga erinev naiste mõttemaailmast. Meestel on lihtne erutuda ja orgasmi saada, ka siis, kui neil on enamuse päevast olnud halb tuju. Naised ei vaja nii palju seksi ning selleks, et üldse linade vahele jõuda, on neil vaja tunda ennast emotsionaalselt rahuldatuna, muidu ei tule seksist midagi välja. Selleks, et mees sulle rohkem tähelelepanu pööraks, peab ta tundma end regulaarselt seksuaalselt rahuldatuna. Kuid see ei tähenda, et naine peaks lihtsalt lebama ning laskma mehel teha endaga ükskõik mida, peaasi, et see kiirelt läbi saaks. Mehed tahavad voodis hingematvat kogemust, mis toob neile naeratuse näole. Avasta uuesti enda sisse mattunud kirg ja erinevad poosid ning vaata kuidas teie suhe õitsele puhkeb!

4. Lased ennast käest

Emadena teavad naised, kui raske on enda eest hoolitseda, sest kõik naise vajadused asetuvad lapse sünniga tagaplaanile. Selleks ei pea ka olema ema, et end käest lasta. Kui suhtes on oldud juba piisavalt pikka aega, siis muutuvad inimesed mugavaks ja tahavad keskenduda muudele asjadele. Kuid ei tohi ära unustada, et mehed armastavad silmadega. Lisaks muutud ise enesekindlamaks, kui sa näed hea välja ning oled selga pannud kokkusobivad riided ja näinud natukene ka oma juustega vaeva. Enesekindlast naisest pakatub naiselikku energiat ning mehed jumaldavad seda. Ära löö end üles mehe jaoks, tee seda enda pärast!

5. Oled vahelüli tema ja ta pere keskel

Ära ütle mitte kunagi, et sulle ei meeldi ta perekond. See on üks kõige hullematest asjadest, mida sa öelda saad. Tema perekond oli tal olemas ja tema kõrval pikka aega enne sind ning nad on igaveseks seotud. Tihtipeale on meestel ka tugev side oma emaga. Loomulikult on olukordi, kus sa tunned, et ta perekond on kohutav ja ebaõiglane ning arvad, et sa isegi ei meeldi neile, kuid see on koht pingutamiseks. Kui sa keerad oma mehe üles tema perekonna vastu ning ta jääb nendest sinu tõttu ilma, on see väga alatu tegu, mida ükski inimene ei ole ära teeninud.

Kõige olulisem on tunda tänulikkust oma mehe üle, kes on sinu kõrval ja armastab sind. Hinda seda ja anna endast kõik, et suhe toimiks. Sest kui see mingi hetk ikkagi puruneb, saad sa kindlalt öelda, et sina tegid kõik, et see püsiks.

Allikas: YourTango