Kui mehed omakeskis arutavad naiste teemasid ning seksuaalseid kogemusi, ei küsi keegi neist abi ega õpetussõnu. Omavahel on kõik mehed seksieksperdid ning nende juttude järgi saab naine väidetavalt iga kord nendega voodis olles mehele kasvõi ühte pilku heites orgasmi. Kuid kui see sama "seksieksperdist" mees on naisega kahekesi voodis ja üritab teda kõigest väest mõnu tippu viia, ei ole naine enamasti rahul. Mees tunneb end haavatavana ja ei taha tihti enam isegi edasi üritada, arvates, et ju siis naine ei saagi orgasmi ning põhjus pole kindlasti mitte mehes.

Kui sina ei taha olla selline macho-mees, siis loe neid nippe ja proovi neid praktiseerida. Kindlasti kuula ka oma naist ja kui talle ei meeldi, siis ära suru talle midagi peale.

1. Alusta aeglaselt ja keskendu keelega ümmarguste ringide tegemisele

Loodetavasti sa tead, milline näeb kliitor välja ja kus ta asub. Kui sa hakkad naisele oraalset naudingut pakkuma, siis alusta aeglaselt ja ära torma kohe ta jalge vahele. Naine vajab erutumiseks palju aega. Alusta õrnade suudlustega ja liigu vaikselt ta naba juurde. Õrnalt naise kõhtu suudeldes ja kergelt keelega limpstes hakkab ta kindlasti mõnuga fantaseerima sellest, mida sa küll järgmisena ette võtad. Jalge vahel olles hakka õrnalt ta kliitori ümber ringe tegema. Tee seda pikalt ja limpsa vahepeal ta kliitori tippu. Kui sa teed seda õigesti, võid panna oma naise mõnust oigama. Kindlasti tee seda liigutust rütmi hoides, mitte suvaliselt. Kui oled teda pikalt limpsinud ja naine on piisavalt märg, lükka ettevaatlikult üks või kaks sõrme ta tuppe ja hakka G-punkti stimuleerima.

2. Liiguta oma keelt (õrnalt!) küljelt küljele

On võimalik, et eelmine meetod ei ole piisav naise rahuldamiseks. Ära muretse, siin on järgmine viis, mida võid katsetada. Laku õrnalt kliitorit, kuid mitte ringikujuliselt, vaid liiguta oma keelt küljelt küljele. Mõni naine tahab intensiivsemat lähenemist. Samuti hoia seda liigutust tehes korrapärast rütmi, kuid lase ka naisel oma keha liigutada ja mine vooluga kaasa. Liiga kiiresti keelt küljelt küljele liigutades võib naise erutus väheneda ja võib juhtuda, et sa pead otsast peale alustama.

3. Liiguta oma keelt ühe liigutusega aeglaselt üles ja alla

Sellist liigutust tehes jõuad väga paljude närvipunktideni, mis kliitoris asuvad. Kui sa veel ei teadnud, siis kliitoris on erinevaid närvipunkte üle 6000. Seda tehnikat võiks kasutada, kui naine on väga märg ja tunned, et ta on juba lähenemas orgasmile. Jätkuvalt, hoia pigem aeglast rütmi, kuid selle liigutuse puhul võid vahepeal keele survet tugevdada ja intensiivsemalt limpsida. Liiguta oma keelt nii kaua üles ja alla, kuni naine jõuab orgasmini.

Allikas: YourTango