1. Ärge tehke suuri tulevikuplaane, sest te olete veel liiga vähe koos olnud. Keskenduge hetkele ja nautige ainult üksteise seltskonda.

2. Sa võid ju olla pööraselt armunud, aga ära kuku kohe armastust avaldama, sest kui sinu teine pool on häbelikum, võib see teda kiiresti eemale hirmutada.

3. Ärge mitte mingil juhul arutage juba abieluplaane, see viib teie suhte suure tõenäsosusega hukatusse.

4. Kui te olete vaid mõned nädalad koos olnud, siis ära tutvusta kallimat kohe oma tervele perele ja sõprusringkonnale, ka see on hirmutav ja näitab liigset pühendumist.

5. Ärge tehke suuri oste koos ja ärge mitte mingil juhul kolige kohe kokku. Andke üksteisele aega harjuda teise inimese omapäradega.

6. Ära kuluta aega oma ekskallima kirumisele, sest isegi kui ta oli kohutav inimene, näitab kellegi maha tegemine ka sinu kohta nii mõndagi ja üldse mitte positiivses valguses.

7. Ära küsi ega laena temalt raha ja kohe kindlasti ära lase temal sama teha. Isegi kui see oleks vaid juhuslik kokkusattumus, võib see tegevus suhte alguses väga halvasti teie jaoks lõppeda.

8. Ära anna talle oma kodu võtit! Sa võid olla meeletult armunud, aga kui te olete vaid mõned nädalad või kuu aega koos olnud, ei ole selleks veel õige aeg.

9. Ära mine uut kallimat tema töö juurde üllatama! See jätab mulje, et sa oled kas liiga klammerdunud või kontrolliv.

Allikas: YourTango