See on ju loogiline. Mõni paar võib juba alguses kokku leppida, et kui ollakse koos, siis ei vaadata kellegi teise poolegi. See tavaliselt tähendab ka liiga intiimseid puudutusi, flirtimist, seksi ja suudlusi. Mõne teise paari jaoks võib kõik eelmainitu olla lubatud. Peaasi, et see toimiks teie kahe jaoks ja olete need asjad omavahel läbi rääkinud. Teiste arvamused siinkohal ei loe.

Seega, kui sina ja su kallim ei usu, et suudlemine võrdub petmisega, siis nii see ongi. Suudelge, keda soovite! Aga kui su kallim näeb, et see on petmine, siis austa seda ja hoia oma huuled vaid talle.

Eeldada seda ei tasu, rääkige ikka omavahel asjad korralikult läbi. Kui teie eelnev vestlus jäi aastatetagusesse aega, on just praegu parim aeg sellest uuesti rääkida, sest inimeste arvamused võivad aja jooksul muutuda ja ka see on täiesti normaalne.

Näiteks, kui oled kunagi oma kallimale öelnud, et sinu silmis on okei, et ta purjus peaga kellegagi klubis suudleb, aga täna sa enam nii ei tunne, siis ära karda seda talle ka tunnistada. Ära eelda, et ta suudab su mõtteid lugeda.

Aga, kui tegu on juba tehtud?

Kui su kallim teist tüdrukut peol suudles ja sinu arust on see petmine, siis mõtle esmalt läbi, milline suudlus see oli? Äkki oli tegemist pudelikeerutamismänguga ja tegemist oli ühe süütu musiga? Aga kui ta tundis tõelist tõmmet võõra neiu vastu ja nendevaheline suudlus oli kirglik, siis see võib juba olla piiride ületamine. Olenevalt sellest muidugi, kuidas teie selle eelnevalt kokku olete leppinud.

Ainult pooled mehed näevad suudlust kui petmist

Muide, möödunud aastal küsisid BBC Radio 5 Live ja BBC Sounds nii meestelt kui ka naistelt, mida nemad näevad petmisena ning 2000 inimese vastuste põhjal selgus, et kõigest 51 protsenti meestest usuvad, et kellegi teise suudlemine võrdub petmisega.

Naiste puhul olid see arv pisut teistsugune: 73 protsenti naistest võtab suudlust kui petmist.

Lugejad, kuidas teie reageeriksite, kui tabaksite oma alkoholiga pisut liialdanud kallima teise mehe/naisega suudlemast? Kas tegemist on petmisega?

Allikad: Seventeen, Express.co.uk