"Pole kunagi aru saanud meestest, kes armastavad seda, kui naine seksi ajal kisab ja kiljub. Pornot vaatan ka pigem vaikuses. Teil pole mõtet öelda, et raudselt valetan, minu meelest need hääled on suhteliselt võikad ja ebaatraktiivsed, mistõttu naudin vaikselt seda sisulist poolt.

Aga nüüd on jama majas. Olen kolm kuud suhtes olnud naisega, klapp on hea ja me teeme igasuguseid toredaid asju koos. Nädalavahetusel käisime näiteks loomaaias. Asjad arenevad ilusasti edasi, aga voodis on naine.. kuidas nüüd öelda. Ta on atraktiivne, seksikas, täpselt minu tüüpi, aga ma ei tea, kuidas talle öelda, et ta võiks vait olla.

Need hääled, mis tema suust seksi ajal kostuvad, on nii veidrad, et mul pole sõnu. Ükskõik mida ma ka ei teeks, kostub ainult üks "uuuuhh" ja "aaahhh". Kõik teised mehed mõtleksid raudselt, et olengi kepikunn, aga mina tean, et naised päris iga puudutuse peale ka nüüd seitsmendasse taevasse ei lenda. Küll aga ei tea ma, kuidas naisele ilusasti ja diskreetselt öelda, et ta võiks ikkagi natukene tagasi tõmmata.

Andke nõu palun: mida öelda naisele, et ta ei solvuks, aga et ka mina saaks edaspidi seksi nautida?"