Seksika sisu lugemine pole mitte lihtsalt lõbus, aga see vürtsitab ka su kujutlusvõimet ja ehk võid üht-teist hiljem kellegi kuumaga järele proovida?

Seega, lae alla üks neist mobiilirakendustest:

1. Dipsea

Dipsea on äpp, mis peidab endas erootilisi audio-lugusid, mis kestavad 5-20 minutit. Äpi loojate, Gina Gutierrez'i ja Faye Keegani sõnul ongi see loodud spetsiaalselt erutamiseks. "Liiga kaua on seksuaalsust defineerinud mehed ning see on olnud pigem füüsiline kui mentaalne," selgitasid nad. "Ja me oleme kuulnud nii paljusid naisi küsimas, kas neil on midagi viga, sest nad ei lähe spontaanselt kiima või nad peavad tundma end õigesti, et oma seksuaalsed tunded kinni püüda."

2. Quinn

Quinn on super kuum äpp, mis võimaldab kasutajatel kogeda erootikat kolmel viisil: jutustamise, lugemise ja kuulamise kaudu. Esimene ehk jutustamine võimaldab kasutajatel endil rääkida ära nende erootilised lood, mida teised siis nautida saavad. Lugemine on traditsiooniline ehk võimalus lugeda erootilist kirjandust ning kuulamise teel saad nautida seksikat jutustust kõrvaklappidest.

3. Sex Stories

Sex Stories äpp võimaldab lugeda erinevate maailma autorite erootilist sisu väga erinevates žanrites, mis tähendab, et siit leiab endale selle õige igaüks.

Nautige!

Allikas: Elite Daily