Erootikapood Must Panter jagab tõhusaid ja vallatuid kingisoovitusi, et ka temake jõuaks orgasmini. Miks me muretseme just naiste ja mitte niivõrd meeste naudingute pärast? Mehel kulub orgasmini jõudmiseks 5,44 minutit, aga naised vajavad umbes 20 minutit. Sellepärast naised teesklevadki orgasmi. Aitab sellest! Pühi sõbrapäeval magamistoast tolm seksika kingitusega ja paku talle naudingut, mida ta väärib! Kui oled üks neist, kes nahistab kord kuni kaks nädalas ja teeb seda ainult voodis enne uinumist, siis on järgmised soovitused just sinule. Alustame baastõdetest, mida paarid lubamatult tihti eiravad.

Miks iga naine vajab orgasmiks kliitori stimuleerimist?

Vaginaalne seks on paaride voodirutiini traditsiooniline osa. Samas ei jõua üle poole naistest sel viisil kunagi võimsa orgasmini. Seetõttu tuleb kasutusele võtta lisameetmeid. Igal naisel on õigus ja kohustus nautida sama võimsaid orgasmilaineid, kui need on meestel. Kliitori stimuleerijad on kõige tõhusam viis kliitoriorgasmini jõudmiseks. Mehe jaoks on äärmiselt erutav näha naise naudingute kulmineerumist. Kuna naised on õnnistatud võimega saada suguühte ajal mitu orgasmi, siis ei pea muretsema, et mehe roll jääb teisejärguliseks. Otse vastupidi – las mees olla see, kes eelmängu või suisa penetratsiooni ajal oma naise kliitoril mõnulained vallandab.

Pea 70 protsenti naistest vajavad orgasmi saamiseks kliitori masseerimist. Diskreetsed stimuleerijad tagavad lõbu ja naudingu mõlemale partnerile. Reeglid on muutunud. Traditsioonilisest vaginaalsest massaažist ei piisa naistele ja nad teavad seda!

Kuidas kliitori stimuleerijad töötavad?

Suuseks on maagiline, ent sekslelu viib mängu kõrgliigasse. Kliitorit imev vibraator käivitab orgasmi õhu, imemise ja väikeste vibratsioonide abiga. Kliitoril on pea kaks korda rohkem närve kui näiteks peenisel. Suisa patt on seda naudingute südant seksi ajal ignoreerida. Kui käe või keelega masseerides kulub kliitoriorgasmini jõudmiseks 20–40 minutit, siis seksleluga vaid mõni minut. On naisi, kes saavad kliitori stimuleerijatega orgasmi kiiremini kui minutiga.

Kuidas kliitori stimuleerijat koos partneriga kasutada?

Eelmäng on naise jaoks väga oluline ja just sellest tulebki alustada. Naise vagiinasse ei tohi siseneda enne, kui see on niiske ja lõbuks valmis. Sama kehtib ka kliitori kohta. Masseeri kliitorit veepõhise libestiga või lisa särtsu kliitorit erutava seerumiga. Mõlema kasutamise puhul on oluline orgasmikreem kõigepealt peale kanda. Alles siis, kui naise hingamine on käega masseerimisest kiirenenud, võid sekslelu sisse lülitada. Suudlused ja silmside muudavad eelmängu intensiivseks ja see on tõeliselt erutav. Aseta sekslelu kliitorile, ent alusta madalamalt tugevuselt, et massaaž ei oleks liiga jõuline.

Imemisfunktsiooniga stimuleerijad on ka suurepärased nibude ümbruses oleva erogeense tsooni stimuleerimiseks. Proovi järele! Samal ajal kui lelu masseerib kliitorit või nibusid, aseta oma sõrmed tema vagiinaase ja leia üles G-punkt, mis asub tupe avast 2,5–7,5 cm kaugusel, ja masseeri seda. Kliitori stimuleerijad muudavad suguühte veelgi nauditavamaks.

Segaorgasm on kindel retsept superorgasmiks

Mõnikord on seks parem kui tavaliselt. Väikesed tegevused toovad sisse suure erinevuse. Kliitor on naudingute süda ja selle mõnunärvid on ühendatud mitme teise erogeense piirkonnaga, nagu G- ja A-punkt. Naised armastavad mehi, kes suudavad multi-task’ida.

Mitme erogeense tsooni stimulatsioon pakub pikemat ja võimsamat orgasmi. Segaorgasmi võti on alustada kliitori masseerimisest ja alles seejärel G-punkt ette võtta.

Pika eelmängu ajal ei pruugi mehe erektsioon täisvõimsusel püsida

See on täiesti normaalne, et mehe erutus ei ole maksimaalne, kui kogu tähelepanu on temakesel. Mehe erektsiooni võimendamise töö teevad suurepäraselt ära spetsiaalselt paaridele loodud orgasmikreemid, mis suurendavad erutust ja muudavad intiimpiirkonna puudutustele tundlikumaks. Kui kangelasel on muresid erektsiooni püsimisega, siis erektsiooni pikendajad on vallatustesahtli kohustuslik osa.

Kuidas naine orgasmini viia? Seksikad sõbrapäeva kingisoovitused


Kingisoovitus 1. Kliitorimassaaž on mehe salarelv naise hullutamiseks

75% naiste orgasmidest toimuvad just nimelt kliitoril, kus asub ligi 8000 närvi. Kliitori masseerimine on oluline, et naine saaks hullamise ajal võimsa orgasmi. Käe või keelega kulub selleks ligi 20 minutit. Vibraatoriga vaid mõni minut. Ära unusta kliitorile rohkelt veepõhist libestit panna.

Kingisoovitus 2. Võimsamad orgasmid tupekuulidega

Tupekuulid treenivad vaagnapõhjalihaseid. Kõik teavad, et meestele meeldib tihedam rohkem. Ent lisaks sellele tugevnevad naise orgasmid ja väheneb põiepidamatuse mure. Sünnitanud naiste vaagnapõhjalihased lõtvuvad ja vajavad toonuse taastumiseks Kegeli harjutuste tegemist. Algaja esimese tupekuuli raskuseks võiks olla kuni 60 g, edasijõudnule 70–90 g ja eriti treenitud naisele 100+ g. Hea tupekuul on valmistatud meditsiinilisest silikoonist ja võngub liikumise ajal.

Kingisoovitus 3. Pikem erektsioon, et ka naine jõuaks orgasmini

Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations puldiga peeniserõngas


Kuna mehed jõuavad orgasmini oluliselt kiiremini, on naise järele ootamisel suureks abimeheks peeniserõngad, mis pikendavad erketsiooni kestust ja jäikust. Eriti mõnusad on peeniserõngad, mis masseerivad hullamise ajal naise kliitorit vibratsioonidega.

Kingisoovitus 4. Sekspesu on parim viis partneri erutamiseks

Sekspesu annab selge signaali, mis järgmisena juhtuma peaks ja et taganemisruumi ei ole. Rollimäng on üks põnevamaid viise suhtesse särtsu lisamiseks. Ulakas õde, vallatu koolitüdruk, eest kaetud ja tagant avatud läbikumav pesu … kõik erutavad meeli.

Kingisoovitus 5. Orgasmikreemid teevad mehe eest pool tööd ära

Orgasmikreeme tuntakse kui vedelaid vibraatoreid. Need erutavad naist ja teevad erogeensed tsoonid tundlikumaks. Mehe erektsioon on võimsam ja pikem. Sinu ja tema orgasmikreem Dragon on loodud partneritele suguühte maksimaalseks nautimiseks.

Leia enda ja kallima jaoks parim seksikas kingitus e-poest.

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid