Kui keskmine mees saab orgasmi kõigest kuue minutiga, siis selgus, et naisel läheb selleks keskmiselt vaja 13.41 minutit, vahendab The Sun. Seega, kuigi Hollywoodilikud seksistseenid võivad näidata, kuidas näitlejannad vaid mõne sekundiga seitsmendasse taevasse jõuavad, kulub päris inimeste magamistubades selleks palju kauem aega.

Uuring, mis avaldati möödnud nädalal seksuaalelu puudutavas ajakirjas Journal of Sexual Medicin, viidi läbi 20 eri riigist pärit 645 heterost naise seas, kes olid kõik monogaamses suhtes ning nende keskmine vanus oli ca 30 eluaastat.

See ei pruugi küll kõlada väga seksikalt, aga neil naistel paluti võtta aega alates hetkest, kui nad erutusid kuni hetkeni, mil nad said orgasmi, ning seda kõike ülejäänud maailma paaride hüvanguks.

Kaheksa nädala jooksul ulatus ajavahe 12.76 minutist 14.06 minutini ja 17 uuringus osalenud naist ei saanudki selle aja jooksul kordagi orgasmi. Lisaks sellele tõestasid teadlased taas, et vahekord ei ole sageli parim viis, kuidas naisele mõnu pakkuda, sest vaid 31.4 protsenti osalenutest jõudis seeläbi tippu. Keskmiselt vajasid 68.6 protsenti naistest ka mõnda muud viisi, näiteks suudlemist, kerget hammastega näksamist või teiste kehaosade puudutamist. Ka mõned poosid olid efektiivsemad kui teised, kõige eelistatum näiteks selline, mille puhul naine on peal pool.

Lugeja, kui sa oled mees või naine, kes eelistab partnerina teist naist, siis jagame sinuga ka 7 viisi, kuidas naine pöördesse ajada:

1. Muutke aega, mil seksite, näiteks õhtu asemel proovige seda teha keset päeva.

2. Õrrita teda sõrmeotste või vibraatoriga kliitori piirkonnas

3. Aita ta meeltel lõõgastuda, näiteks üllata teda tööpäeva lõpus mõnusa vanniga

4. Vältige alkoholi!

5. Aja ta naerma, mis aitab tal lõõgastuda

6. Kasuta toitu, et meeleolu luua, näiteks kata snäkkide laud teie magamistuppa ja ulata talle seksi ajal üks maasikas

7. Vaadake õudukaid, sest üks uuring tõestas, et see võib paljusid naisi erutada