Millised on aga astroloogia järgi paarid, mis kokku ei jää ja millised on need paarid, mis on kokku loodud?

Jäär ja Vähk — midagi pole teha, nad ei ole loodud kokku, Vähk on liiga emotsionaalne

Jäära pilk on alati tuleviku poole suunatud. Ta leiab ühise keele ja hingelise suguluse ainult nendega, kes käivad sama rada, kui tema (ja lähevad oma elus parema tuleviku poole!). Vähk ei ole nii meelestatud.

Vähk võib olla ambitsioonikas ja elus edasipürgiv, aga ainult siis, kui ta seda ise tahab! Aga Jäär ja Vähk on nii erinevad, et kui nad peaksid koos olema, siis teevad nad kõik, et teineteisest eemalduda.

Jääral on kogu aeg tunne, et Vähk teda pidurdab, tal nagu koorem seljas on. Vähk aga tunneb, et mitte keegi teda ei toeta ega tema tundeid õieti mõista. Ta räägib nagu seinaga.

Nende suhe võib toimida, aga ainult mõlema üliinimlikel pingutustel.

Jäär ja Kaksikud — koos kogu eluks, energiline paar, alati täid põnevaid ideid

Jäärale meeldib olla koos Kaksikuga, kes talle paljus sarnaneb. Nad mõlemad armastavad palju suhelda, neil on suur tutvusringkond, nad vihkavad igavust. Ilma pidudeta ja külas käimisteta nad oma elu ette ei kujuta.

Nad toovad kogu aeg uuendusi oma suhtesse nii, et rutiin nende elu kimbutama ei tuleks. Vastasel korral tunneksid nad ruttu igavust. Nad armastavad elu, mis on seiklus.

Naer ja lõbu on nende elu sagedased osad.

Sõnn ja Ambur — nad pole kokku loodud, nad võivad olla head sõbrad, aga armastuses neil omavahel sobivust ei ole

Sõnn saab endale väga uusi sõpru väga lihtsalt, eriti sobib ta teiste maamärkidega nagu tema ise. Ta ei seo end esimese vastutulijaga. Ta eelistab oodata ja kaalub tõsiselt enne, kui seob end kellegagi. Ambur aga on oma loomult muretu, kelle jaoks elu on lill ja nautimiseks, tema jaoks on Sõnni elustiil ainult üks suur katastroof.

Neist saaksid head sõbrad aga nende kooselu ei sobi nüüd küll sugugi.

Sõnn tahab tõsist suhet, Ambur tahab lõbutseda ja elu nautida. Nad tülitsevad tihti omavahel, sest neil on nii erinev maailmanägemus.

Sõnn ja Vähk — koos igaveseks, neil on kõik, mis vaja selleks, et nende suhe toimiks

Vastupidiselt teistele tähemärkidele, keda Vähi liigne emotsionaalsus hirmutada võiks, tunneb Sõnn tema vastu hingesugulust. Neil kahel on kõik, mis vaja, et olla koos kogu eluks.

Neil on samad väärtushinnangud, neile meeldib elada ja töötada iga päev selleks, et oma elu üles ehitada. Nad mõlemad vajavad füüsilist lähedust ja neil on palju õrnust teineteisele anda.

Nad teavad, mida teine vajab ja kooselu kogu eluks on ikkagi nende jaoks liiga lühike.

Kaksikud ja Veevalaja — nad ei sobi kokku, nende emotsionaalsed vajadused sobivad heaks sõpruseks rohkem

Nad saavad omavahel hästi läbi. Nad on paljudes asjades ühisel nõul ja need asjad, milles nad nõus ei ole, ei ole nii hullud, et selle pärast peaks lahku minema. Nad isegi tunnevad, et on teineteise jaoks loodud.

Aga niipea kui sõprusest saab armastus, hakkavad asjad allamäge minema. Ja seda selle pärast, et Kaksik vajab palju emotsionaalset tuge, isegi kui ta väidab vastupidist. Veevalaja aga ei oska sellist tuge pakkuda.

Ja teisest küljest ei suuda Veevalaja rahuldada Kaksikute vajadusi.

Isegi, kui nende vestlused on huvitavad ja kui nad võiksid armuda teineteisesse, nende suhe üldiselt kestma ei jää.

Kaksikud ja Ambur — kokku loodud, armuvad väga ruttu

Vastupidiselt teistele tähemärkidele, kellel on raske välja kannatada Amburi kerglast suhtumist mõningate asjade suhtes, mida ta peaks tõsiselt võtma, siis Kaksikute esindajale meeldib selline asi väga. Nende suhe on selline, mis nõuab palju tööd, sest kui nad võivad oma õnne üsna kergelt leida, siis selleks, et see kestma jääks, peavad nad mõlemad kompromisse õppima tegema.

See võib-olla polegi nii lihtne, kui paistab, sest nad ei väljenda end nii nagu teine seda ootab. Kui nad on aga kõik nurgad ära lihvinud, ootab neid ilus armastus kogu eluks.

Neile mõlemale meeldib rääkida abstraktsetest asjadest, tabudest ja see just muudabki nende suhte tugevaks. Kui nad peaksid lahku minema, siis võivad nad kogu elu seda suhet taga kahetseda.

Vähk ja Kaksikud — ei ole kokku loodud, lähevad kindlasti lahku, neil on raske kuldset keskteed leida

Vähk tahab tunda end turvaliselt ja kindlalt. Ta eelistab pigem mitte kõike teada saada selleks, et olla õnnelik ja tunda end niimoodi hästi. Aga ta vajab teatud rutiini oma ellu. Samuti ka oma pereellu. Ta ei sukeldu pea ees kunagi uude suhtesse, ta tahab ainult tõsist suhet ja olla kindel, et see on kogu eluks.

Kaksikul aga puuduvad samad vajadused. Vähk tunneb, et teda piisavalt ei mõisteta ning tema vajadusi ei austata, Kaksik aga tunneb, et ta lämbub sellise kaaslase kõrval, kelle elu tema jaoks liiga igav on.

Vähk ja Skorpion — loodud teineteisele, kõige ilusam paar

Palju õnne teile mõlemale! Teid peetakse horoskoobi kõige ilusamaks paariks, mis võib olla veel ilusam? Te mõistate teineteist paremini, kui ükski teine paar.

Te kiidate ja ütlete teineteisele tihti häid sõnu isegi, kui pealtnäha ei tundugi mõnikord, et te olete kokku loodud.

Teie suhte aga muudab nii eriliseks see, et te täiendate teineteist. Niipea, kui Vähk tunneb end väsinuna, on Skorpion kohal, et teda toetada. Lisaks sellele on neil samad eesmärgid, samad ideed, samad unistused ja koos suudavad nad need ellu viia ja luua endale unistuste elu.

Nad mõlemad tahavad tõsist suhet ja on valmis pingutama selleks, et seda saavutada.

Lõvi ja Kalad — lähevad kindlasti lahku, ei sobi kokku

Lõvi katsub olla oma suhtes alati keskpunktis. See pole iseenesest halb, ta on sellisena sündinud. Aga Lõvi pole alati see, kelle poole pöörduda, kui soovitakse tõsist ja kestvat suhet.

Lõvi on tugev, aga tema tema tugevus on inspireeriv, mitte toetust pakkuv. Tema suhted toimivad hästi ainult siis, kui leppida tema vajadusega monopoliseerida tähelepanu endale. Ta tahab olla rambivalguses ja tema kõige ilusamad suhted on inimestega, kes teda imetleda oskavad.

Ja sellepärast tema suhe Kaladega ei toimi. Sest selles suhtes peaks Lõvi õppima oma kaaslasele tuge pakkuma. Ja leppima kaaslasega, kes vajab teda nagu õhku hingamiseks, Lõvi jaoks selline asi on liig.

Lõvi ja Kaalud — kokku loodud kogu eluks

Lõvil on tugev isiksus. Tundub nagu toimiks nende suhe hästi ja veel pareminigi sellest hetkest peale, kui Kaalude esindaja on õppinud kiitma ja ülistama oma kaaslast. Ja Kaalud on selleks valmis!

Aga Kaaludele meeldib samuti olla rambivalguses, õnneks tänu mõlema isiksusele ei saa neist iialgi võistlejad.

Nad eelistavad selle asemel jagada kuulsust ja mitte tülitseda selle pärast. Ja seda viimast tuleb ette harva. Lõvi on suuteline alati Kaalusid korrale kutsuma vajaduse korral.

Kaalude esindaja suudab Lõvi aga alati välja tirida tema lõpututest draamadest ja tuletada talle meelde, et keskenduda tuleb ainult asjadele, mis tõesti tähtsad on. Nad mõlemad peavad teineteisega arvestama.

Neitsi ja Kaalud — ei sobi kokku, nende vahel pole piisavalt sädemeid, mis hoiaks armastust üleval

Vastupidiselt teistele inimestele, kes vajavad, et nende kaaslane neid täiendaks, Neitsi seda ei vaja. Neitsi suudab tasakaalustada kõige tugevamat ja dramaatilisemat isikut, ta ei vaja aga üldse, et keegi teda tasakaalustaks.

Vastupidi, ta vajab kedagi, kellel on elav vaim ja kes on temast endast palju teatraalsem. Ja selle pärast suhe Kaaludega ei toimi kaua. Jah, te võite omavahel hästi läbi saada ja olla isegi õnnelikud, aga teil on puudu ikkagi midagi sellist, mis muudaks teie armastuse kireks.

Te ei vaidle, te ei tülitse, te räägite viisakalt omavahel ja suhtlete normaalselt, aga kirge teie vahel ei ole ja lõpuks hakkab see teid mõlemaid tüütama. Kirge peab üleval hoidma aga kas nemad selleks suutelised on, see pole kindel.

Neitsi ja Kaljukits — kokku loodud igaveseks, väga tugev suhe

Isegi, kui Kaalude esindaja Neitsile kirge ja tuliseid hetki pakkuda ei suuda, siis Kaljukits on selleks võimeline. Kaljukitsedel on mõnikord halb kuulsus, mille järgi nad on igavad ja kangekaelsed, aga Neitsi kõrval ta selline ei ole.

Nad mõlemad on tööorjad, ambitsioonikad, karjäärihimulised ja peavad kinni traditsioonidest. Nad jagavad samu väärtushinnanguid, mille tõttu nende suhe nii hästi toimibki. Nad mõlemad käituvad nagu nad ei vajaks teineteist selleks, et õnnelik olla!

Neil läheb vaja aga aega, et teineteist täiel määral usaldama hakata. Kui nad aga selle hetkeni jõudnud on, siis muutub nende suhe muinasjutuliselt ilusaks.