Kes need siis on?

SKORPION

Kui oled sattunud mõne Skorpioni otsa, on sul vedanud. Isegi, kui esmapilgul võib tekkida mulje, nagu nad on liiga salapärased ja keerulise iseloomuga, siis kui sa kord tema südame oled võitnud, pole parimat meest kuskilt võtta. Ta on alati truu ja ei tee kunagi midagi, et sulle haiget teha.

KAKSIKUD

Kui otsid endale elukaaslast, kellega sul kunagi igav ei hakka, kes on alati valmis kõiges kaasa lööma, siis lõpeta otsimine — Kaksikute tähtkujus sündinud mees on sulle loodud. Ta on lõbusa loomuga, armastab naerda, võtab elu kergelt, on alati heas tujus — mida veel tahta?

VÄHK

Tema elus on kõige tähtsamal kohal perekond. Kui unistad lastest ja oma kodust, siis vaata mõne Vähi tähtkujus sündinud mehe poole — sa ei pea pettuma. Kui sa ta leidnud oled, oled suure õnnega koos. Truudus ja armastus tulevad boonusena kaasa, mitte iialgi ei tule tal pähe mõtet minna mujale vaatama.

KAALUD

Ta on kõige romantilisem mees, ideaalne igale naisele! Lisaks sellele ei tule teie kodus kunagi vaidlusi ega tülisid ette. Talle lihtsalt ei meeldi see. Ta teeb kõik, et teie kodus valitseks rahu.

Allikas: Kodused Lood