1. Kõht trimmi

Testosteroon, see kõigile tuttav mehine hormoon, laguneb rasvkoes. Mida rohkem su kehasse rasva koguneb — eriti vöökohale — seda kiiremini su meeshormoonid kaovad.
Kaalulangetamisega tasub niisiis vaeva näha ja oma õllekõhuke tuleks ka pisut madalamaks lihvida.

2. Treeni jalgu

Muidugi on oluline kogu keha üldine vorm ja heaolu, kuid erilist tähelepanu soovitavad teadjamad pöörata jalgade treenimisele. Sest kui ikka veri korralikult ringi käib, ringleb see kuumalt ka kubemepiirkonnas.

3. Krõmpsuta pähkleid

Parimad on kreekapähklid, mandlidki mõjuvad. Tegelikult on kõige olulisem, et sellest toidust leiduks aminohape nimega arginiin. Nimelt mõjutab see lõppkokkuvõttes jällegi vereringet ja vastupidavust ning sellekaudu saab mõjutatud ka erektsioon.

4. Kolesterool olgu normis

Kõrge kolesteroolitase on tõeline probleem, meestele ka. Sest voodirõõmude nautimiseks vajad sa korralikku vereringet, kuid kolesterool mõjub sellele halvasti. Käi siis võimalusel kohe oma kolesteroolitaset mõõtmas ja vajadusel asu tegutsema. NB! Hea uudis on siinkohal see, et sügisel on põhjust vähem grillida. Seega toitugem tervislikult.

5. Jälgi sümptomeid

Kas sa tunned oma keha? Tahtmisi ilmselt tajud, aga muidu?
Paranoiliseks ei tasu muidugi muutuda, kuid on hea teada, et mõned märgid, mida su keha saadab, annavad märku kumbemepiirkonna võimalike probleemide kohta.
Arsti juurde tuleks kiiresti minna siis, kui püksiluku sulgemine tundub ebamugavana ja urineerimine tundub valusam kui muidu.

6. Hinda oma keha

Isegi kui sul ei ole mingeid kaebusi, probleemegi mitte, siis aegajalt on hea end ise uurida (ehk oled kuulnud, kuidas naised oma rindu võimaliku rinnavähi avastamiseks uurivad ja kombivad). Nii umbes poole aastase vahega tasuks mehel seega munandeid uurida, kombata ja ärrituvust kontrollida. Sest kühmud, tükid ja tundlikkus võivad viidata munandivähile. Kohe, kui leiad midagi eelmainitutest, võta ühendust arstiga.

7. Arst ei ole vaenlane!

Eesti mees arsti ei tunnista. Kuid see pole küll uhkustamise koht! Oma tervise, elujõu ja seksiselu nimel minna vastuvõtule ka ainult selleks, et teada — kõik on korras.
Aegajalt tuleb mõõta vererõhku, kolesterooli ja testosterooni taset. Kui neist mistahes on üle lubatud normi, siis arvesta, et sinu jaoks on seks varsti minevik.

Allikas: huoltamo.com