KALJUKITS
Võimalik, et pead algaval nädalal rinda pistma mõne keeruka probleemiga. Sind võib tabada ka bossi või kellegi teise kriitika — samas annab see kriitika nädala teises pooles sulle uue arusaamise sellest, mida tuleks muuta ja kuidas oma ettevõtmistega edasi minna. Ja ära aja tööd ja eraelu segamini — kritiseeritakse ju ainult sinu tööd, mitte sind kui isikut ega naist! Nädal on seda närvilisem ja pingelisem, mida kõrgem on sinu sotsiaalne-ühiskondlik staatus ja positsioon. Samas — kui oled näiteks kodune, võib ka koduses olukorras või suhetes lähedastega ette tulla teravusi, ootamatuid olukordi. Sellel nädalal tasuks koduste elektriseadmetega ettevaatlik olla — lühised nii elektrilises kui psühholoogilises mõttes on vägagi võimalikud.

VEEVALAJA
Õhus on konkurentsi või võimuvõitluse hõngu — võimalik, et keegi püüab sulle peale suruda asju, millega sa ei saa nõus olla — eriti just ideede ja maailmavaate tasandil. Samas hoovab sinusse ka uut infot ja uusi ideid — sinus on justkui mingi sisemine raadio, mis häälestub õigele kanalile just siis, kui seda vajad. Võimalik, et puutud kokku sellise materjaliga, mis paneb su senise maailmavaate proovile või pöörab mõne su arusaamise pea peale. Siiski ära usu automaatselt kõike, mis sinu kõrvu jõuab või silma hakkab — õhus on palju „kallutatud informatsiooni“, eri huvigruppide ja erinevate jõudude sõnumeid. Käigus on propaganda ja ajupesu erinevad vormid.

KALAD
Ära sellel nädalal igaks juhuks kellelegi liiga kaua otsa vaata — su pilk võib olla nii läbitungiv, et paljud ei suuda seda taluda. Merkuuri ja Pluuto ühendus lisab sügavust ja intensiivsust kõigesse, mida vaatad, tunned või teed. Tavaline nurgatagune klatš jätab sind külmaks — sa vajad nüüd midagi sellist, mis oleks tõeliselt Suur Sensatsioon. Sinu janu ja igatsus millegi sügava ja taju piire ületava järele on nii suur, et võid selle ise alateadlikult välja mõelda. Skandaalid ja vandenõuteooriad panevad su südame kiiremini lööma ja pole võimatu, et sa ise lõppkokkuvõttes mõne jutu liikvele lased. Nädal ei sobi keerulise või kalli tehnika ostuks, samuti ei maksa vastu võtta lõplikke otsuseid, mida hiljem enam muuta ei saa.