***LÕVI

Võimalik, et keegi püüab sulle peale suruda asju, millega sa ei saa nõus olla — eriti just ideede ja maailmavaate tasandil.

Samas hoovab sinusse ka uut infot ja uusi ideid — sinus on justkui mingi sisemine raadio, mis häälestub  õigele kanalile just siis, kui seda vajad. Võimalik, et puutud kokku sellise materjaliga, mis paneb su senise maailmavaate proovile või pöörab mõne su arusaamise pea peale. Siiski ära usu automaatselt kõike, mis sinu kõrvu jõuab või silma hakkab — õhus on palju „kallutatud informatsiooni”, eri huvigruppide ja erinevate jõudude sõnumeid. Käigus on propaganda ja ajupesu erinevad vormid.

***NEITSI

Nädalat iseloomustavad keeruliste või raskesti mõistetavate asjaolude kuhjumised. Info, mis nüüd sinuni jõuab, ei pruugi vastata tõele, võib olla lihtsalt puudulik või kellegi poolt teadlikult moonutatud. Võimalik, et puutud kokku ebameeldiva klatšiga — kuuled inetuid kõlakaid kas kellegi teise kohta või oled ise nende kuulujuttude märklaud. Kõik see, millest sul puudub selge ja täpne ülevaade, võib sulle probleeme põhjustada. Seega püüa olla kõigest vajalikust teadlik ja informeeritud.

Ka on sellel nädalal suurem tõenäosus asjade kaotamiseks või mahaunustamiseks. Ka võivad varganäod sinu asjade vastu huvi tunda.

***KAALUD

Veenuse esmaspäevane jõudmine Sõnni (mis Kaalude jaoks on jagatud vahendite, seksuaalsuse, sügava tähenduslikkuse ning uuenemise ja taassünni solaarmaja) tähendab kuni 9. maini sinu jaoks sügavamat ja tähenduslikumat perioodi just suhete ja partnerluse liinis. Suhted ei ole enam nii selged ja konkreetsed, vaid neis on palju erinevaid kihte, mille tähendustest sa pead end läbi närima. Kuid sellel nädalal on suhetes ka palju ootamatuid ja ettearvamatuid momente, mis sind üllatavad või lausa šokeerivad. Keegi võib teha ootamatu  sammu, oma lubadustest taganeda, ära kaduda või mida iganes. Samas võid ka ise avastada mõnes suhtes enda jaoks uusi huvitavaid nüansse, mis seda suhet värskendavad.

***SKORPION

Algav nädal lisab sügavust ja intensiivsust kõigesse, mida vaatad, tunned või teed. Tavaline nurgatagune klatš jätab sind külmaks — sa vajad nüüd midagi sellist, mis oleks tõeliselt Suur Sensatsioon. Sinu janu ja igatsus millegi sügava ja taju piire ületava järele on nii suur, et võid selle ise alateadlikult välja mõelda. Skandaalid ja vandenõuteooriad panevad su südame kiiremini lööma ja pole võimatu, et sa ise lõppkokkuvõttes mõne jutu liikvele lased. Selle kõige põhjuseks on Merkuuri ja Pluuto kvadraat, mis tekitab olukorra, kus näed igas infokillus või uudises „tähendusi, sümboleid ja märke”, mis aga võivad olla ka lihtsalt ettekujutuse vili. Teisel tasandil sobib nädal igasuguseks raskeks tööks, põhjalikuks süvenemiseks detailidesse, ajurünnakuks.