Jäär. Sind juhib impulsiivne Marss. Marss aga ei armasta ootamist — kõigepealt ta tegutseb ja alles seejärel mõtleb ning seetõttu toimib sageli valesti. Raha peab sinu jaoks olema vaid vahendiks, et saada esimeseks. Ning raha tulebki. Ent ära ole nõrgukene ja ära kuluta impulsi ajel kõiki oma sääste. Ära unusta, et hommegi on päev.

Sõnn. Sind juhib Veenus. Seega rahaga ei tohiks olla probleeme. Sõnnid on kuulsad oma oskusega mitte ainult teenida, vaid ka koguda. Kõige tulusamad ametid sinu jaoks on seotud finantside ja iluga.

Kaksikud. Tunned tänu oma juhile Merkuurile, et elu on täidetud kolossaalsete võimalustega. Kaksikute aina vahelduv õhuline stiihia on juba ette otsustanud pidevate ideede vahelduse sinu peas. Kommunikatsiooni, info töötlemise ja edastamise, kaubanduse ja reklaami alal pole Kaksikutele võrdseid. Mine ja rikastu!

Vähk. Vähki juhib Kuu, seetõttu on stabiilsus rahaasjades olulisem kui raha hulk. Rahast ei lahku Vähk just eriti rõõmsalt. Ning see on õige strateegia — kogu ja saad õnnelikuks! Samas ei kahtle Vähk hetkegi, kui tuleb aidata peret, lapsi, vanemaid. Siin ei hoia ta kokku.

Lõvi. Rutiinse tööga Lõvi rikkaks ei saa. Ennast kehtestavate ja karismaatiliste Lõvide jaoks on tulutoovad ametid sellised, mis on seotud meelelahutusäri, teatri, pidustuste organiseerimise ja mitmesuguste võistlustega. Pea meeles, et oled Sodiaagi kuningas, seetõttu, et olla rikas, tuleb olla… helde. Ning mitte ainult oma pereliikmete suhtes, vaid ka nende suhtes, kes vajavad abi ja toetust. Heategevus tasub end suurepäraselt ära.

Neitsi peab korjama raha. Aastatega, tänu oma säästlikkusele ning mõistlikele kulutustele, võib ta saada hästi kindlustatuks. Tõsiste ja kohusetruude Neitsite jaoks on tähtis tööprotsess. Ning rahasse suhtutakse kui selles protsessis väljateenitud vahendisse. Erinevalt teistest tähemärkidest võivad Neitsid meeleldi tegeleda ühetoonilise rutiinse tööga teenindussfääris.

Kaalud. Kaalude jaoks on oluline tunda toetust ja heakskiitu teiste inimeste poolt. Kui Kaalud jäävad üksi, muutuvad nad otsustusvõimetuteks ja ärevaiks ning kulutavad seetõttu palju. Enne kui lähed tähtsale vestlusele, kindlusta endale perekonna toetus. Kaalude rikkuse sfäärid on diplomaatia, jurisprudents, ilutööstus ja kunst.

Skorpion. Sul on terav finantsiline vaist. Oskad püüda „suurt kala“ väga suurtest sügavustest. Minegi sinna ja tule tagasi miljonärina! Ja pea meeles: sul on olemas võime kõike otsast alustada, isegi siis, kui stardikapitaliks on pankrot ja krahh.

Ambur. Sul on kõvasti vedanud. Sinu märki juhib Jupiter — suure õnne planeet. Sulle ei sobi rutiinne töö. Sinu jaoks on väga oluline näha horisonte. Üksnes sellel tingimusel täitub su rahakott rahaga. Tööl saad ametikõrgendust ning hoiused toovad suuri dividende.

Kaljukits. Sind juhib karm ja külm Saturn. Kergesti ei õnnestu sul midagi saada. Ent kui sa näed eesmärki, siis varem või hiljem ootab sind suurepärane finantsiline tulemus — karjääriredeli kõrgustes ja juhtivatel positsioonidel. Kaljukitsed paistavad silma isikliku asketismiga. Nad kulutavad raha väga mõistlikult. Ära heida endale seda iseloomujoont ette!

Veevalaja. Parimaks tingimuseks raha teenida on vabakutselise töö. Veevalajat juhib vabadust armastav Uraan. Seetõttu on sinu rahateenimise allikateks arvutitehnoloogia, Internet, lennundus ja astroloogia. Raha on Veevalaja jaoks vaid sotsiaalse süsteemi poolt pealesurutud vajadus. Ja et raha ei kaoks lihtsalt niisama sõrmede vahelt, ära koonerda ja kuluta see supermoodsate vidinate ja meeldivate mänguasjade peale.

Kalad. Kalad võiksid oma sõpradele selgitada, et selle märgi all sündinud inimesed ei oskagi raha koguda. Seetõttu on mõttetu neid raiskajateks nimetada. Sentimentaalsed Kalad otsivad väga kaua oma vaikset sadamat, kus nad siis ujuvad vabalt, unistavad ja fantaseerivad. Kalu juhib romantiline Neptun. Ta aitab selgusele jõuda sfäärides, mis on seotud mere, keemia, farmakoloogia, muusika, luuletuste ja esoteerikaga.

Allikas: Orakul, nr.45-2017