Kahele

Valmistusaeg 45 minutit

  • 8 jalapenokauna
  • 40 g Cheddari riivjuustu
  • 60 g mascarpone toorjuustu
  • soola, pipart
  • 1 tl taco-maitseainet
  • 8 viilu ameerikapärast peekonit

Sega omavahel kõigepealt riivjuust, toorjuust ja maitseained.

Lõika jalapenokaunad pooleks. Eemalda seemned, tõsta kauna sisse juustusegu ja pane kaunapooled uuesti omavahel kokku. Rulli peekonisse ja küpseta 200 kraadi juures 20–25 minutit.

Raamatu autor Kadi Kõiv on tõlkija ja blogija, kes avastas LCHF-toitumisviisi enda jaoks üle viie aasta tagasi. LCHF aitas tal korda saada tervise ja kaotada 33 kg. Sellest innustust saades hakkas Kadi jagama süsivesikuvaeste toitude retsepte ja tõlkeartikleid LCHFi kohta oma blogis lchfeesti.blogspot.com. Blogi sai õige pea populaarseks ning 2016. aastal ilmus Kadi esimene raamat “LCHF. Hea enesetunne rasvarikkast ja süsivesikuvaesest toidust”.