"Pole abi- ega kooselus, vaid kauaaegsed sõbrad, kes jõudsid suhteni. Oli palju kirge ja koos hea, potentsiaali oli mõlema meelest, rääkisime tasapisi juba tunnetestki. Hästi mehelik mees on ja üksi harjunud, ka suhe käis üsna tema päevaplaani järgi, mis seni üsna sobis.

Õnneks või kahjuks ei ole ma kõige vaguram naine ja mulle ei meeldi suhe, kus üks pool otsustab, eriti kui oled just tema kasuks otsustanud ja suhe on alguses, kus tavaliselt just see ilus aeg ju. Ta on rääkinud, et mingi suhe lõppes seetõttu, et naised vajavad rohkem tähelepanu, no miks ta siis ei mõista?

Läks nii, et tema eemalolekust solvununa kahtlesin meie suhte tulevikus ja ütlesin, et tuleb vist minna, mille peale ka tema vihastas ja on mitu päeva vait olnud. Saatsin talle kohe rahunedes vabanduse, et seda just niimoodi ütlesin ja et hoolin ju tegelikult väga. Ikka vaikus, nagu see lahendaks midagi.

Jätan ta rahule, aga kas selline mees on üldse võimeline painduma ja solvumisest üle saama? Ta ju minusse nii palju aega panustanud ja tegelikult on tähelepanuga ka päris hästi olnud.

Lihtsalt sel olulisel hetkel oli halvasti.

Päris sõnnilik Sõnn ka."