Näete väga hea välja. Nõuab see pingutust?
Õnneks veel mitte eriti. Olen terve elu järginud õpetust, mida lugesin teismelisena raamatust „100 minutit ilu heaks”: ära kunagi mine magama meigiga. Riietumist võtan loominguliselt, trende järgin, aga tean oma stiili. Tean, mis lõikega asjad mulle sobivad, milline pikkus ja mis värvid. Olen elus ka palju katsetanud, noorena õmblesin ise endale riideid, mulle on alati olnud oluline, et ma poleks märkamatu hiireke. Hea välja näha on eelkõige lugupidamine iseenda vastu. Ja kuna kõik inimesed on minu arusaamist mööda sisimas — kes suuremal, kes vähemal määral — esteedid, siis hea väljanägemine on ka üldiselt heade inimsuhete eeldus.

Kuidas püsida eeskujulikus vormis vanuses, mil kilod kipuvad vägagi varmalt kogunema?
Mul on head geenid, mu ema oli samuti selline pisike ja sale. Vanuse tõttu kahjuks ei saa enam päris kõike ja nii palju süüa, kui tahaks. Aga mul on kuidagi õnnestunud kehakaalus kõikuda maksimaalselt kaks-kolm kilo.

Mulle sobib, kui olen hõivatud ja tegevuses, siis on söömine kuidagi teisejärguline. Söön pigem kergelt ja ebaregulaarselt, näksin natuke seda, teist ja kolmandat… Mu esimene toidukord on tavaliselt keskpäeval ja korralikult söön õhtul. Üldiselt olengi märganud, et tervis on korras ja enesetunne hea, kui õnnestub vähe süüa ning mõõdukalt tegutseda. Eks ma vahel ikka libastu ka, lebotan diivanil ja käin päev läbi külmkapi vahet. Aga võtan seda kui puhkust, ei põe mõne kilo pärast pikalt. Kui hakkangi endale väga närvidele käima, siis võtan end kokku ja umbes nädala pärast armastan end jälle!