1. Intiimpiirkonna karvutustamine peaks jääma professionaalide hooleks. Õrna nahaga piirkonda on koduste vahenditega toimetades väga lihtne vigastada, sest inimesed üldjuhul ei tea, kuidas vaha peale kanda, mis suunas seda ära tõmmata ja millist toodet üldse kasutada. Ta on kuulnud lugu naisest, kel õnnestus kodus vaha kasutades oma häbememokad niimoodi kokku kleepida, et nende lahti saamiseks tuli ränka vaeva näha…. seda kogemust võiks tõepoolest mitte korrata!

2. Kindlasti ei ole mõistlik anuse-piirkonda raseerida, sest sa ju ei näe midagi ning oht naha vigastamiseks ja sisse lõikamiseks on suur. Üks tüütumaid probleeme, millega bikiinipiirkonnas kohe kindlasti tegeleda ei viitsi, on sissekasvanud karvad. Nende ennetamiseks on müügil salitsüülhapet sisaldavad tooted. Korralik koorimine ja niisutamine aitavad samuti.

3. Üks asi, mis on eriti oluline, on karvade vahatamiskõlbulikuks trimmimine. Ära lõika pikki karvu kääridega lühemaks, sest tavaliselt juhtub nii, et sa lõikad need liiga lühikeseks ja siis ei jää vaha korralikult kinni ning kosmeetik ei saa kõiki karvakesi kätte. Kui sul on vaja oma põõsast pügada, kasuta selleks juukselõikus- või habemeajamisparaati!

Allikas: The Sun