Nii mehed kui ka naised kipuvad suhtes teist poolt "ründama", kui nad on haavunud, pettunud või tunnevad, et neid ei armastata piisavalt palju. Aga veel sagedamini juhtub see siis, kui naine kasutab sõnu selleks, et mees temaga emotsionaalselt lähedasem oleks.

Ta kipub sageli liialdama, kasutades sõnu nagu "mitte kunagi" või "alati", et mehe nõmedat käitumist kirjeldada. Ta hääletoon on tihti kriitiline ja emotsioonid plahvatusohtlikud.

Kui naised nii käituvad, ei mõista nad, kuidas nad tegelikult kõlavad ja kui halvasti nende rünnakud mõjuvad. Nad ei tea, kui väga nad hirmutavad meest, keda nad armastavad.

Kui tema emotsionaalne käitumine aga mehe eemale peletab, mõtleb ta, et teda lihtsalt ignoreeritakse ja mees ei hooligi sellest, mida naine tunneb.

Paraku võib see kõik olla mitmete paaride jaoks igapäevane käitumine. See on masendav, segadust tekitav ja valus. Ja paraku ei võida sellest mitte keegi.

Väldi seda ohtlikku käitumist, mõistes seitset asja, mis tekitavad naistes tunde, et neid ei armastata ja mistõttu nad mehe vastu huvi võivad kaotada:

1. Sa tervitad teda ilma igasuguse emotsioonita

Sa võid küll olla väsinud ja stressis, aga naine soovib näha, et tema nägemine tekitab sinus jätkuvalt põnevust. Seega, paki oma emotsioonid ülejäänud päevaks ära ja näita talle, et sul on hea meel kodus olla.

2. Sa jätad ta mõnel sotsiaalsel üritusel ripakile

Vahet pole, kas su naine on introvert või ekstrovert, naised soovivad sotsiaalsetel üritustel olla oma mehe kõrval. On hetki, kui tundub loogiline oma naise kõrvalt lahkuda, aga mitte mitmeks tunniks.

3. Sa ignoreerid teda või naerad ta üle, kui ta on hirmul

Paljud mehed armastavad seiklusi nagu rattasõitu, matkamist või rallitamist. Ja mida rohkem su naine sind usaldab, seda kauem ta ei karda. Lisaks, mida rohkem, sa teda toetad, kui ta tõesti midagi kardab, seda kauem saate ka adrenaliinirikkaid hetki koos veeta.

4. Sa lõbutsed oma sõpradega rohkem kui temaga

See saadab naisele signaali, et ta pole sinu jaoks sama huvitav nagu teised inimesed. Proovi olla loomingulisem ja leida rohkem viise, kuidas koos lõbutseda.

5. Sa ei kaitse teda laste ees

Nii tunneb ta, et tal polegi emana mingit mõjuvõimu ja lapsed hakkavad valima, kumb vanem on nende lemmik. Tegelikult peaksid aga lapsevanemad alati laste ees teineteist toetama ja erimeelsusi suletud uste taga arutama. Ja vabandage laste ees koos, kui milleski eksisite.

6. Sa jood rohkem kui talle meeldiks

Sa ei ole õige inimene, kes suudab mõista, et jood liiga palju. Kui su naisel on piinlik või ebameeldiv, kui sa alkoholi tarbid, on seda liiga palju ka juhul, kui jõid ainult kaks kokteili. Õpi teda kuulama ja tõmba tagasi, kui ta ütleb sulle, et sa ei ole enam meeldiv inimene.

7. Sa reedad teda

Kui sa ei räägi talle tõtt või veedad emotsionaalselt või füüsiliselt aega mõne teise naisega, lõhud sa sellega oma suhte. Usaldus on iga suhte vundamendiks ja kui seda murrad, hakkab ta sind alati kahtlustama.

Kui tegu on juba tehtud, palu talt andestust ja mõista, et ta vajab nüüd, et sa talle kinnitaksid, et see enam ei kordu. Lõpuks võib suhe paraneda, aga kui seda ei juhtu, tasuks abi paljuda suhteterapeudilt.

Allikas: YourTango