Valge kleit

Mitte pulmakleit, vaid kleit, mis suviselt mänguline ning sobiv päikeselisteks päevadeks. Klassikalisele linasele ja harjumuslikule särkkleidile vahelduseks kanna ekstravagantseid trükimustreid, katseta huvitavate lõikedetailidega või vali pitsiline käsitöövõtetest inspireeritud variant.


Romantiline topp

Ideaalne pluus nädalavahetusteks pargis. Preeriastiilis topid pitsiliste detailidega, ümmarguse kaelusega ja lipsukestega on samas nii tagasihoidlikud kui ka suviselt romantilised.

Karamellised suvejalanõud

Klassikalised ja luksushõngulised jalanõud, mis sobivad suvegarderoobi ka järgmistel aastatel. Neutraalne nahatoon sobitub iga suvise riidekomplektiga.

Beežid püksid

Suvegarderoobi kohustuslikud esemed — olgu need siis üdini beežikad, pisut „määrdunud valged“ või mõne muu klassikalise värvitooniga kombineeritud. Viigid lisavad elegantsust ja korrektsust, samas kõige praktilisemaks valikuks on kahtlemata cargo-püksid mahukate taskutega, kuhu saad vajadusel peita pangakaardi, koduvõtme ja huulepulga.

Päikeseprillid

Ilma igasuguse täpsustuseta. Need on nii või naa suvegarderoobi võtmeaksessuaarid, seega vali paar, mis sinu näokuju ja stilistikaga kõige paremini sobib.

Õlapaeltega pluusid

Vaheta T-särk varrukateta topi vastu, et paljad õlad sinu garderoobi suvisemaks muudaksid. Võimaluse korral eelista rangemat lõiget, mis sobib nii päevasteks töisteks asjaajamisteks kui ka õigete ehete ja jumestusega õhtusteks terrassipidudeks.

Sportlikud sandaalid

Sel suvel on klassikalised matkajalanõud muutunud kõige olulisemaks trendiesemeks. Siiski on nende põhiolemus ajatu ja need praktilised jalanõud sobivad ühtemoodi hästi nii urbanistliku suvegarderoobi täiustuseks kui ka seiklusteks looduses. Roni kasvõi Suure Munamäe otsa!

Punutud käekott

Aksessuaar, mis ikka ja jälle suvist garderoobi täiustama sobib. Eriti armastatud pariisitaridest stiiliikoonide poolt. Püüame sel suvel kõik veidike rohkem nende moodi olla!

Lihtsad ujumisriided

Minimalistliku lõikega bikiinid või lihtne ujumistrikoo sobitud perfektselt suvisesse kapselgarderoobi. Klassikalist valget, musta või triibulist saad huvitavamaks muuta erinevate detailidega — kroogete, pannalde või punutistega.