25aastane naine kirjutab portaalis Reddit, et ta on sattunud väga veidrasse olukorda. Tema 22aastane elukaaslane tahab igakord peale naise haigutamist tema hingeõhku nuusutada ja mitte lihtsalt korraks ninaga seda lõhna sisse hingata, vaid ta teeb väga pika hingetõmbe.

“Me olime just kokku kolinud ja kui ta selle imeliku kombega alustas, arvasin ma esiti, et see on päris naljakas ja nunnu, et küllap ta ei suuda minust eemale hoida ning tahab iga sekund minu lähedal olla, ükskõik mida ma parasjagu ka ei teeks.”

Naine arvas, et mees teeb seda naljaga mõned korrad ja siis lõpetab, kuid nali oli naise kulul, sest mees võttis seda tõsiselt ja nüüd tundub naisele, et elukaaslasel arenes sellest fetiš. Ta ei julgegi enam kodus olles haigutada, sest mees tahab igakord tulla tema hingeõhku nuusutama ja solvub, kui naine keeldub.

Naisel on juba tekkinud refleks kiiresti käsi suu ette panna, et haigutust varjata, kui see peaks peale tulema ja tema mees on sellest väga ärritunud. “Ta on mitmeid kordi öelnud, et ma ei armasta teda enam ega hooli üldse tema vajadustest, pole neist kunagi hoolinud!” ahastab naine.

Ta on proovinud mitmeid kordi mehele seletada, et see ei ole tema jaoks enam normaalne ja ta soovib, et mees lõpetaks, kuid tulutult. Mees solvub edasi ja naine on nõutu.

Lugejad, mida teie sellises veidras olukorras teeksite?