Seks esimesel kohtingul ei pruugi olla just kõige traditsioonilisem asi, mida teha, aga kui olete mõlemad valmis ja põnevil, võib sellest saada üks fantastiline õhtu.

Siin on 3 põhjust, miks tasub võtta vabalt ja seksida kohe, kui seda mõlemad soovite:

1. Seks esimesel kohtingul lõppeb sageli ka suurepärase suhtega

Kui teie vahel on vastupandamatu keemia, on seda võimatu ignoreerida. 2019. aastal IllicitEncounters.com’i poolt läbi viidud uuringust selgus, et rohkem kui pooled naised on seksinud esimesel kohtingul ja tegemist ei ole olnud lihtsalt ühe toreda kogemusega: 36% naistest ja 34% meestest tunnistasid, et sellest sai alguse ka suurepärane suhe.

Ja isegi, kui arvate, et tegemist on vaid ühe lõbusa õhtuga, siis saatus võib vahel teha oma töö. Match’s Singles’i poolt 2016. aastal läbi viidud küsitlusest selgus, et 25% suhetest sai alguse üheöösuhtest.

2. See, kui seksite nüüd, ei tähenda (tõenäoliselt), et sa talle hiljem enam ei meeldi

2013. aastal Cosmopolitani poolt läbi viidud küsitlusest selgus, et 83 protsenti naistest usuvad, et mehed hindavad vähem naisi, kes nendega esimesel kohtingul seksivad. Aga reaalsus on, et 67% küsitletud meestest tunnistas, et see pole päris nii. Ja see on ju tore, sest seksiks on vaja ikkagi kahte inimest.

3. See võib olla lõbus!

Esimesel kohtingul seksides avastate teineteise kehasid, kogete kellegi uuega intiimseid hetki ja tõenäoliselt tunnete end suurepäraselt (me räägime ju orgasmidest ikkagi). Lisaks ei tähenda see ilmtingimata, et siit saabki alguse suhe, kui kumbki teist seda ei soovi. See, kui temaga täna seksid, ei tähenda, et homme ta palub su kätt. Võtke vabalt!

See, kas otsustate seksida, on ikkagi teie kahe valik ja oleneb sellest, mida teie parasjagu tunnete või kui mugav teil koos olla on. Mida iganes sa otsustad, usalda, et tegemist on õige otsusega ja keegi, kes väidab vastupidist, pole su aega väärt.

Allikas: elite daily