Mis need küll siis on? Paljud mehed võivad seda lugedes juba rinna kummi ajada ja mõelda, et nemad ei kavatse mitte millestki loobuda, sest neil pole vaja. Kuid ära muretse, loobuma peaksid ainult negatiivsest ja su elu muutub peale seda palju paremaks.

Sa võiksid loobuda...

1. Halbadest harjumustest

Sa ei oska raha säästa? Või suitsetad? Äkki oled harjunud iga õhtu õlut jooma ja sõpradega arvutimänge mängima? Kõikidest nendest asjadest ei pea ühekorraga loobuma, aga vähendada võiks neid küll. Asi pole ju ainult naise vastumeelsuses, vaid ka sinu tervises.

2. Mõttest, et sul on alati õigus

Mis ei tähenda, et naisel peaks olenemata olukorrast alati õigus olema. Vahel on sinul ja vahel temal ning selline see elu juba ükskord on.

3. Oma egost

Sa ei pea naise eest kogu aeg hoolitsema, aga sa ei saa mõelda enam ainult enda peale, sest ilmselgelt ei ela sa enam üksinda ja teise inimesega arvestamine on viisakas. Näiteks võiksid sa oma reede õhtut planeerides uurida naiselt, mis temal ka plaanis on. Äkki ta tahaks koos sinuga midagi teha?

4. Ebaküpsusest

Ehk oled sa harjunud veetma enamikke oma nädalavahetusi koos sõpradega baaris hängides, aga nüüd, kus sa oled suhtes, peaks see muutuma. Ükski naine ei ole rahul, kui mees oma poissmehe elustiili suhtesse minnes vaikselt muutma ei hakka.

5. Lühiajalisest planeerimisest

Kui sa oled täiesti kindel, et nüüd on elu paigas ja sa oled naisega, keda armastad ja kellega sa tahad terve elu koos olla, siis peaks mõtlema ka kaugema tuleviku peale. Keegi ei käsi kohe laste ja oma maja peale mõelda, aga ainult päeva kaupa ka enam elada ei saa, see poleks pikas perspektiivis lihtsalt mõistlik.

Allikas: YourTango