“Arvan, et minu lugu on unikaalne. Kõik sõbrannad virisevad, et minu probleem on mõttetu ja raudselt ma ikka nende abielumeeste raha jahin, sest ega ettekandjana töötades ju normaalset palka ei saa.

Ei saa jah, aga ma ei tunne häbi tunnistada — abielumeestel on see miski, mida minuvanustel noormeestel pole. Nad on elus kaugele jõudnud, ja nad on sinna jõudnud tänu intelligentsusele ja šarmile. Minu jaoks pole midagi paremat, kui keskealine mees rääkimas maailmaasjadest.

Muidagi saan ma maailmaasjadest lugeda ka uudistest, aga kui tark mees ikka teab, mida ta räägib, on see väga kuum. Häda ongi selles, et nad kõik on abielus ja oma sekselust tüdinenud, aga mitte naistest.

Nemad näevad mind kui üheöösuhet, keda järgmisel hommikul unustada, aga see teeb mind nii õnnetuks. Ma tahaks endale vanemat meest, kellega luua pere.

Loomulikult otsin ma ka mitte abielumehi, aga tarkade noormeeste otsa ma pole kahjuks eriti sattunud. Ma üldse ei tea, mida teha. Ma nii väga tahaksin suhtes olla juba elukogenud mehega, aga mitte kuskilt ei leia sellist. Tinderis neid pole, normaalsed on võetud…

Täielik jama, ma ütlen!”

Lugejad, mis nõu küll sellele naisele anda?