Constance on ärritunud, sest enda meelest mõtleb ta ratsionaalselt ja hoolitseb oma perekonna eest, soovides pakkuda neile korralikku toitu, kuid perekond arvab, et ta paanitseb.

"Ma olen vihane, kui keegi arvab, et ma olen neurootiline, närvis või stressis, ehkki reaalsuses üritan ma olla teadlik ohtudest ja neid vältida."

Ta arvab, et mees võiks süüdistamise asemel talle hoopis tänulik olla, et vähemalt naine üritab nende lapsi kaitsta ja õpetada neile valmisolekut. Samuti on naine ärritunud, et mees ei mõista teda, sest naisel on lapsest saati olnud astma, mistõttu on ta pigem riskigrupis.

Ehkki naisel ei ole alates 20ndast eluaastast ühtegi tõsist astmahoogu olnud, on ravimid tema elus olulisel kohal ja kui ta neid enam ühel hetkel apteegist saama ei peaks, muutub tema olukord hullemaks.

"Praeguses olukorras muretsen ma ennekõike enda pärast, mitte isegi nii väga laste või abikaasa pärast. Ma teen kõiki neid ettevalmistusi, eet ka minul oleks kergem."

Perekond aga ei ole üldse harjunud sellega, et naine ka enda pärast muretseb. See olukord tundub neile imelik ja ehk sellepärast heidavad nad ka nalja naise "paanitsemise" üle. Naine arvab ise, et praegune keeruline olukord peaks panema tema perekonda mõistma, et emad ei ole superkangelased ja kõigil on perekonnas tähtis roll.

"Loodan, et mu perekond saab kriisi ajal aru, et emad on ka inimesed, mitte lihtsalt perekonna teenijad."

Allikas: Daily Mail