Seetõttu, kui sinu mees ei räägi sulle oma tunnetest, siis loe järgnevat 11 võimalust, kuidas ta võib sulle hoopis oma tõelisi tundeid väljendada.

1. Ta tutvustab sind oma sõpradele ja perele

Kui mees viib sind julgelt oma sõprade ja perekonna juurde, on see märk, et ta armastab sind ning võtab sind tõsiselt. Ta soovib sinust teha tähendusrikka osa oma elust ning tahab, et ka teised näeksid, kui õnnelikuna sa paned teda sinu seltsis tundma.

2. Ta on sinuga pidevalt ühenduses

Kui kaks inimest teineteisest tõeliselt hoolivad ja naudivad üheskoos aega, ei vaja nad erilist põhjust, et kontaktis olla. Kui sinu mees helistab sulle, et lihtsalt sulle tere öelda või teada saada, mida sa parasjagu teed — see on märk, et sa oled tema mõtetes ja palju.

3. Ta on füüsiliselt sulle lähedal

Ta hoiab oma käsi sinu ümber, kallistab sind ootamatult või lamab lihtsalt diivanil ja embab sind. Tema püüd olla füüsiliselt seotud on selge märk, et ta tahab olla sinu lähedal, kuna ta armastab sind ja sinu seltskonda.

4. Ta tuleb kompromissidele

Kui mees on armunud, soovib ta naist teha õnnelikuks. Isegi kui see tähendab, et ta peab aeg-ajalt selleks ohverdama oma huvisid teie suhte hüvanguks. Kui mees on valmis tulema kompromissidele, tähendab see, et teie suhe on tema jaoks püha.

5. Talle ei ole oluline, mida sa teed, kui saate olla koos

Mehele ei ole oluline, kas ta peab sinuga tulema poodi, et pakkuda sulle seltsi, kui sa pead leidma enda sõbrale sünnipäevakingitust või kuhugi mujale, kui ta saab veeta sinuga aega. Kui mees sind armastab, siis kõik, mida sa teed, on tema jaoks huvitav ja ta soovib olla osa sellest.

6. Ta kuulab sind tõeliselt

Ei ole vahet, mida teised ütlevad — detailid loevad. Ja meeste puhul on tihti leitud, et nad on halvad kuulajad. Kuidas iganes, kui mees mäletab sinu kohta pisikesi detaile, nagu sinu lemmik šokolaad või lemmik film, on see väike, aga kindel märk, et ta kuulab sind tähelepanelikult, kuna ta väärtustab sind ja hoolib sinust.

7. Ta küsib sinu nõu

Kui mees näeb sind kui oma elu partnerit, siis võtab ta sinu nõuandeid tõsiselt. Sinu mõtted on tema jaoks tähtsad, kuna ka sina oled talle tähtis.

8. Ta peegeldab sulle sinu kehakeelt ja sinu käitumist

Kui me oleme kellessegi armunud, kipume me alateadlikult tegema järgi teise liigutusi, poose ja võtame üle käitumisi. Kui sa näed, et mees katsub oma jalga peale seda, kui ta on puudutanud sinu oma, või ta nihkub sulle lähemale peale seda, kui sa oled talle lähemale läinud — ei pea sa rohkem nuputama — ta armastab sind!

9. Ta aitab sind igapäeva asjus

Ta toob ära sinu riideid keemilisest puhastusest või aitab teha muid igapäeva toimetusi. Teisest küljest, mees, kes ei ole sinu suhtes tõsine, ei viibi sinu seltsis tihti ning ta ei soovi teha sinu jaoks selliseid asju.

10. Ta paneb oma südame ja mõtted kingitustesse, mida sulle teeb

Kas see on kingitus, mida oled alati tahtnud või mõni koht, kuhu sa alati oled soovinud minna — mees, kes sind tõeliselt armastab, proovib anda sulle midagi, mis on sulle väärtuslik, kuna ta pöörab tähelepanu sinu sõnadele ja tunneb sind hästi.

11. Ta naeratab peale sinu suudlemist armsal moel

Ohh, ja seda naeratust sa ilmselt tead.

Allikas: Curiousmindmagazine.com/Alkeemia arhiiv