JÄÄR

Jäär on kõikidest tähemärkidest kõige vähem lojaalsem ja ehkki sa võid nautide temaga linade vahel tõeliselt kuuma seksi, pead arvestama sellega, et ühel hetkel võib ta sind petta.

SÕNN

Tõeliselt kangekaelne ja keeldub oma kallimat maha jätmast ka siis, kui sõbrad või perekond on seda talle tungivalt soovitanud.

KAKSIKUD

Kaksikud, nagu nende sodiaagimärk ütleb, neil on kaks poolt. Neid ei saa usaldada, sest ühel hetkel võivad nad olla usaldusväärsed ja armsad, teisel hetkel aga piltlikult noa selga lüüa.

VÄHK

Kui sa tahad olla suhtes inimesega, kes tõesti on sulle sajaprotsendiliselt pühendunud, siis Vähk on õige valik.

LÕVI

Armastab oma partnerit kogu südamest, aga samal ajal on ta väga isekas ja kui talle enam ei sobi, annab ta sellest ka valjuhäälselt teada ning omal initsiatiivil ta asju paremaks ei tee.

NEITSI

On lojaalne senikaua, kuni tunneb, et kallim seda on. Kui ta näeb kasvõi väikest muutust oma kallima käitumises, ei ole talle probleemiks talle selg pöörata.

KAALUD

Sama lojaalne tähtkuju nagu Vähk. Ehkki neil on suuri raskusi oma emotsioonide kontrollimisega ja mõne tüli ajal sooviksid nad üle kõige oma kallimale haiget teha ja teda petta, saavad nad siiski oma tunded joonele ja püsivad oma armsama kõrval ka läbi kõige suuremate raskuste.

SKORPION

Skorpioneid juhib suur kirglikkus ja kui see hakkab nende suhtest kaduma, liiguvad nad järgmise inimese juurde. Nad ei ole kunagi rahul ja ühest inimesest neile ei piisa.

AMBUR

Liigub ühest äärmusest teise, ehk ühel hetkel võib ta olla oma kaaslasesse kõrvuni armunud, teisel hetkel aga kaob tema huvi ja ta siiralt ei mõista, kust oli pärit eelnev tundepuhang.

KALJUKITS

Väga lojaalne. Kui ilmneb probleem, paneb ta mängu kõik oma oskused ja võlu, et seda lahendada, sest ta ei kujuta ette elu, kus mõni probleem ripub peakohal ja sellega ei tegeleta.

VEEVALAJA

On truu oma partnerile seni, kuni tekib ideaalne moment inimesega, kellele ta ei suuda vastu panna. Ehk et teda ei ole väga mõistlik üksinda peole lasta.

KALAD

On täpselt nii kaua koos oma kallimaga, kuni neil hakkab igav. Ta on väga loomingulise hingega ja igavust ta ei talu.

Allikas: YourTango