“Nali selles, et umbes 15 aastat tagasi (teismelisena) ma arvasin, et ainult naised “peavad” raseerima oma intiimpiirkonda. Minu teadvusesse polnud jõudnud mõte, et meestelt võiks ka midagi sellist eeldada. Kuni tuli raseerimine teemaks ühe Inglismaalt pärit noormehega. Ütlesin talle, et mehed ei raseeri ju, välja arvatud habet. Ta naeris mu välja ja imestas, mis meestega ma kokku küll puutunud olen.

Hiljem olin suhtes välismaalasega ja temal oli alati raseeritud intiimpiirkond. Ei pidanud kunagi mainimagi seda teemat. Nüüd on aastaid möödas ja olen ringiga tagasi Eestis, uus suhe ja eestlasega. Kui jõudime intiimsema kontaktini, mida märkan — temal puhmas püksis!

Võib-olla talle endale hirmsasti meeldivad ta karvad, aga ma ütlesin küll siis mingi hetk, et mulle meeldiks, kui ta oleks raseeritud. Noh, vahel raseerib nüüd, aga see nagu minu tungival soovil vist.

Ma ei tea, kas ma üldistan või kas olen valesti aru saanud, aga tundub, et Eesti mehed vist sellise kasvatuse saanud, et enda karvade ega välimusega üldeüldse väga tegeleda ei viitsita. Naine aga olgu jõhker püss. Ei ütle seda solvanguna, aga ma arvan, et keskmine Eesti mees vääriks tegelikult karvast hipit oma kõrvale.”