Vöö toimib alati: vööga kleidid, jakid, mantlid ja pluusid on paljude lemmikud ja ei tasu karta, et piha vöötamine tõmbab sellele liigselt tähelepanu, pigem muudab figuuri piirjooned selgemaks ja voolujoonelisemaks.

Mängi pluusi lõikega: kui võimalik, kanna pluusi seeliku või pükste sees, proovi ka keskkohast kitsamaks õmmeldud ja puusade juures laienevat lõiget või A-lõiget ehk alt laienevat pluusi, ka see on mugav võimalus oma kõhupiirkonda varjata.

Kleidisõltlase õnnepäev: õige lõikega kleit lahendab kõik vöökohaga seotud kõhklused, näiteks hõlmikkleit on ülinaiselik, istudes kõhuosal väga delikaatselt ja samuti võiks kappi soetada mudeli, millel küljed tumedamast, keskkoht jällegi heledamast kangast, sest selline värvijaotus loob illusiooni liivakellafiguurist.

Mustrid ja värvid: proportsioonivigu peidab diagonaalne muster või vertikaalne triip, põnev on ka asümmeetria ehk mängud lõigetega, alati kindel valik on riietuda üleni matti tumedasse tooni või kasutades seda vaid kõhupiirkonnas, kui aga armastad riietel tikandeid, suuri mustreid või muid silmatorkavaid detaile, asetsegu need kas rinnast kõrgemal või puusajoonest all.