Lennunduspioneer Charles Lindbergh oli üks maailma kuulsamaid mehi, kui ta 27. mail 1929. aastal New Jerseys Anne Morrow`iga abiellus. Kuulsaks sai ta kaks aastat varem lennates esimesena üle Atlandi - New Yorgist Pariisi - oma lennumasinal
The Spirit of St. Louis
. Kuulsuseharjale tõustes sai Lindbergh austajannadelt tuhandeid kirju, sealhulgas üle 10 tuhande abieluettepaneku. Äkki pöörasid tuhanded naised tähelepanu sellele ujedale ja tõsisele mehele, kellel ei olnud kunagi sõbrannatki olnud.

Vahetult pärast kuulsusrikast lendu kohtas ta Mehhikos Anne Morrow`t, kui Anne´i suursaadikust isa korraldas Lindberghi auks vastuvõtu. Suursaadiku intellektuaalselt arenenud tütar äratas kohe Lindberghi tähelepanu, aga algselt keerles ta Anne´i vanema ja ilusama õe ümber. Aasta pärast helistas ta Anne´le ja kutsus ta lendama ning teisel kohtamisel tegi abieluettepaneku. Juba enne pulmi sai lendamisest oluline osa nende elus. Meediast ümber piiratuna leidsid nad õhuavarustes rahu ja privaatsust. Charles õpetas Anne´i lendama ja navigeerima ning neli aastat pärast pulmi lendasid nad koos üle pooluse Aasiasse, sõites sisse lennutee, mis on senini maailmas kasutusel.

Nende tagasihoidlik pulmapidu toimus Morrow perekonna New Jersey mõisas, millele järgnes väike vastuvõtt ja pulmareis. Selleks, et mesinädalad oleks võimalik privaatsuses veeta, ostis Lindbergh jahi. Meedia eksitamiseks kasutas noorpaar laenatud autot. Vastuvõtult lahkudes hoidis Anne pead aknajoonest madalamal, et jääks mulje nagu viibiks autos vaid Charles.

Nii leidis kuulsusrikka soolo reisi teinud mees endale sooja ja seiklusi armastava abikaasa.