Iseloom:
maheda ja leebe kõnepruugiga Charlotte on selle seltskonna suuresilmne ingel. Ta pea on senini tulvil Tuhkatriinu-unistusi ning ta ootab surmani õnnelikku elu rikka printsiga, kellele ta sünnitab palju ilusaid pärijaid. Too heasüdamlik neiu on valmis tegema sõbrannade heaks mida tahes ning ta särasilmad süstivad neisse annuse optimismi.

Elustiil: Charlotte eelistab naiselikke disaineririideid. Ta ei armasta liiga lühikesi seelikuid ning väldib liigset avangardismi, eelistades daamilikumat joont, lihtsaid lõikeid ja rafineeritud mustreid. Ta kõige hinnalisem vara on ta kingad ning ta jalatsimaitse on laitmatu. Charlotte sirged pruunid juuksed on alati soengusse kammitud, kas õlgadele langevana või kuklasse seotuna. Ta välimus on vaoshoitud ja elegantne - just nagu ta meestemaitsegi.

Pahed: ostukirg, eriti armastus kingade vastu, "Cosmopolitan".

Unustamatud ütlused:

Samanthale: "Kas su tupp on kirjas New Yorgi turistijuhtis? Peaks olema. Linna kõige kuumem koht! Alati avatud!"

"Wesley, sa ei tunne Samanthat nii hästi kui mina. Ta voodipostides on nii palju täkkeid, et see on kohati hambaorgi jämeduseks kulunud."

"Enamus mehi kardab edukaid naisi. Nende meeste püüdmiseks tuleb endasse sulguda ja reeglite järgi käituda."

"Kui sa suhtud kellessegi tõsiselt, tuleb tal lasta vähemalt viis õhtut oodata. Kui sa magad temaga esimesel kohtamisel, et saa suhe areneda millekski enamaks kui seksiks."

"Kellestki üle saamiseks kulub pool sellest ajast, mis sa temaga koos olid. See on lahkumineku reegel. Head enesetunnet ei saa peale sundida. Ainus võimalus kellestki üle saada on tunda end tõeliselt halvasti, nutta sõbranna õla najal ning korrata endale mõttes kõike, mida sa tema juures vihkasid."

"Sõprus on armusuhtega kaasnev preemia. Kui nad suhet ei taha, et saa minust nende sõpra."

Charlotte´i kehastav näitlejanna

Kristin Davis on esinenud arvukates telesarjades, alates NBC õudusfilmidest kuni populaarsete situatsioonikomöödiateni. Pulblik võib mäletada teda tõsielulise Brooke Armstrongina "Melrose Placest" ja ühena Jerry Seinfeldi arvukatest sõbrannadest. Davisel on Rutgersi ülikooli kraad ning enne näitlejakarjääri oli ta eduka joogastuudio kaasomanik. Davis elab Los Angeleses ning hiljuti astus ta üles CBSi telefilmis "Take Me Home: The John Denver Story" koos Chad Lowe´ga.

Carrie
Miranda
Samantha