Täna teatas Mallukas aga oma blogi vahendusel, et nende pikk abielu saab peagi lõpu. Avaldame kevadise intervjuu, mil Kardo veel nende kooselust roosades toonides rääkis.

“Ma panin tähele, et viimasel ajal ajas kõik mind nii närvi. Mitte nagu närvi, et olen mega hüsteerias ja karjun, aga pidevalt kogu aeg mölisesin ja nähvasin ja mulle tundus, et Kardo teeb kõike nii valesti ja käib mulle meelega pinda ja muud säärast. Ilmselt ei olnud ma ainuke, kellele see silma jäi, sest neljapäeval ütles Kardo, et äkki me võiksime õhtul vahelduse mõttes koos mingit filmi vaadata ja et ta olla valmis minuga isegi veini jooma. Harukordne, sest Kardole isegi ei maitse vein ja ma olin karantiini ajal ainult ühe korra pokaalikese võtnud, sest üksi ju ei viitsi. Ma vist unustasin ära, et ma elan ühe täisealisega veel, kellega võib ka õhtul tsillida.” — 4. aprill Malluka blogis

Kardo, sa oled vaieldamatult Eesti kõige tuntuima blogia abikaasa ja eks enamik inimesi teabki sind justkui “Malluka Kardona”. Mis tunne see on?

Alguses ma panin seda tegelikult rohkem tähele, et kui läksin poodi või kuhugi üritusele, siis tuntakse mind ära ja mõnikord tullakse ka küsima, et “kus Mallu on?”, aga praegusel hetkel ma ei tunneta seda enam üldse. See on nii kaua kestnud, et see on minu jaoks juba täiesti tavaline asi, pigem lõbus ja ei häiri mind üldse.

Mariann on juba aastaid väga avameelselt kirjutanud oma blogis teie suhtest, teie pereelust, näiteks viimasel ajal sellest, kuidas ta on näägutanud rohkem, sest sa tegevat kõiki asju valesti, või väga avameelselt sellest, kuidas teie suhe üleüldse alguse sai. Kas sa oled juba ammu ära harjunud, et kõik, mis teie koduses elus toimub, jõuab ka blogisse? 

Jah, olen harjunud küll, aga ma mõtlen ikkagi kogu aeg sellele, et kõik, mida ma teen jõuab arvatavasti sinna ja see, mis ma suust välja ajan, peab olema kalkuleeritud.

Tahad sa öelda, et iga kord, kui sa midagi ütled, mõtled, kuidas see võiks blogis välja paista?

Ei, päris niimoodi ei ole, aga ma olen lihtsalt vist juba harjunud sellega, et ma arvatavasti võin oma mingisuguste naljade või ütlustega sinna blogisse jõuda. Ta võtab ju materjali igapäevastest tegemistest ja kui me kogu aeg koos oleme, siis ilmselgelt ma satun aeg-ajalt sinna ka. Ja kindlasti siis, kui ma mingi lollusega hakkama saan, saan ma kindlasti endale koha postitusse.