Ja vürtsitamise all mõtleb ta kolmekat! Täiesti lõpp minu arvates. Ma suutsin kuidagi veel selle mõttega leppida ja ütlesin, et okei, kas ta tahab mõne sõbra kolmandaks kutsuda? Selle peale oli küll mök-mök ja ta ütles, et ilmselgelt oli ta mõelnud, et meiega liituks mõni naine. Ütles veel midagi nii lolli, et kui ma näeksin, kuidas ta mõnda teist naist rahuldab, hakkaksin ka mina midagi selle naisega tegema, mille peale siis tema veel erutuks ja nii need asjad läheksid...

Selgitasin talle, et temale ju ei meeldiks, kui mina mõnda teist meest tema nähes hõõruksin. Selle peale ta solvus ja ütles, et naiste vahel on need asjad ikka täiesti teistmoodi, et ega tema siis gei pole, et tahaks mõnda muud meest alasti näha.

Ma ei suuda teda kuidagi mingi valemiga ümber veenda. Ta ei taha isegi enam niisama seksida, ohib ainult, et küll oleks tore, kui keegi meiega liituks. Ma ei saa aru, kust ta sellise lolli mõtte võttis. Enne oli meil ju kõik nii hästi. Mina küll ei taha mingit bimbot meile linade vahele, et ta saaks minu mehega ratsutada ja ma ei tea mida iganes teha. Tahan olla oma mehe üks ja ainus!

Naisteka lugejad, palun aidake! Kas teie mehed on ka sellise sooviga teie poole pöördunud ja mis te siis teinud olete?