"Ta tahtis minuga kohtuda, kuid ainult minu poole tulla, mitte väljas kokku saada ja kohvikusse minna. Olin pika kõhkluse järel nõus laskma tal enda poole tulla, sest ta lubas, et me vaid vestleme ja kaugemale esimesel kohtumisel asjaga ei lähe. Aga kahjuks toimus seks ja tema oli see, kes selleks mind sama hästi kui vägisi sundis. Mina polnud seksima veel valmis. Ja pärast seda hakkas tal lahkumisega väga kiire.

Meie nn "peaaegu-suhe" kestis viis kuud ja selle aja jooksul ta kordagi ei tulnud päise päeva ajal mulle külla ega kutsunud mind kordagi kohtingule. Alati toimus see vaid minu pool kodus ja alati vaid hilja õhtul.

Mulle kinnitas ta alati, et ta armastab mind ja et ta ei kasuta mind vaid seksiks ära, kuid alati hakkas tal peale seksi lahkumisega kiire: kargas sekundipealt püsti, kui tal oli lahti läinud, selle asemel, et mind vähemalt viis minutit kaisus hoida. Ja nii see toimus viie kuu vältel alati, kuigi ta lubas alati, et ta ei kiirusta mind seksiga tagant ja et kui tuleb, siis räägime kõigest jne. Aga kunagi ei täitnud ta oma lubadust. Ikka oli vaid seks ta jaoks ainus asi!

See sai mulle nüüd selgeks: ta oli minuga vaid seksi pärast! Ja mõistsin et ta ei muutu ega hakka mitte kunagi minuga päise päeva ajal kohtuma või kuskil väljas käima. Ta ei tahtnud minuga ju kunagi avalikes kohtades liikuda.

Aga öelge ikkagi, on see siis tõesti sulaselge märk, et ta oligi vaid seksi pärast minuga koos ja et kõik sõnad armastusest olid vaid tühjad sõnad?"