Eesti mehed rääkisid, kui eemaletõukavalt mõjuvad liigne parfüüm ja päevitus, pikad kunstküüned ning rohke meik. Naine pidavat olema lihtne, loomulik ja armas. Siinkohal hakkasid aga naised lärmi lööma. Mitmed jäid kindlaks, et mehed ütlevad, et eelistavad puhast ja naturaalset ilu, kuid jooksevad lõpuks ikka üleslöödud tibide järel.

Kiska - Mul oli ka sõber, kes oma sõnul hindas naistes üle kõige ikka loomulikku ilu. Jalutasime ringi, kui meist kõndis mööda üks parajalt tuunitud näitsik (meik, küüned, päevitus talvisel ajal, värvitud juuksed, seksikas riietus). Sõber vaatas talle veel pikalt järele ja ütles, et "vat see oli ilus naine". Ma siis kommenteerisin tögavalt, et talle pidi ju loomulik ilu meeldima. Ja ta vastas: "Aga ta ju oligi loomulik!"

Swx - Mina olen naturaalne: pikki teravaid küüsi mul ei ole, meiki ei kanna, tätoveeringuid ei ole, ei päevita ka. Aga ma ei meeldi meestele ka. Mehed räägivad küll, et neile meeldivad loomulikud naised, aga ikka eelistavad meigitud, kunstküünte ja kunstripsmetega naisi.

Tädi - Meeste puhul laiemas ringis ütlemine ja mõtlemine ei kattu. Erandeid on, kuid vähe. Enamus mehi noolib tuunitud tibisid. Mõne aja pärast küll kurdavad oma kurba saatust, kuid siis on hilja. Tibi paneb pikemad küüned ja lahti ei lase. Selle koha pealt on elu ikka kole naljakas. Vaata nagu koomiksit ja pea naeru. Eriti Eestis. Mitmes teises riigis on tuunitud tibi automaatselt prostituutide kategoorias.

Köh - Jah, väidavad, et eelistavad loomulikku ilu, kuid ise jooksevad justnimelt nende düstroofikute järel, kes on lisaks veel üdini võltsid, nii et koputad õlale ja krohvi pudeneb näost.

Miki - Vaadates meeste käevangus olevaid naisi on nendeks ikka vesinikublondid solaariumipraetud roosaprintsessid...

Lugeja - Meeste jutt ja teod on vastuolulised: ühelt poolt räägivad, et neile meeldib loomulik ilu, aga samal ajal vaatavad hoopiski meigitud ja "tuunitud naisi. Algul ei saanud aru, miks? Siis aga taipasin - mehed ei saa pahatihti arugi kui naine on tegelikult meigitud ja "tuunitud" kunstripsmete ja geelküüntega.

Kallis lugeja, mida arvad sina?