See on nii-nii tüüpiline. Ma tean juba kuskil viis aastat, et vend on gei, ja mis sellest ikka? Las olla, paljud on. Mu üks parimaid sõpru on ka gei, räägime sellest täiesti vaba. Üks nädalavahetus vedas mu isegi sellisesse baari kui X-baar. Väga lõbus oli, tantsisin kella kolmeni hommikul. Vend ei kutsuks mind kunagi sellisesse kohta, ta ei taha oma eraelu teemal midagi öelda.

Otsis endale kattevarjuks tüdruksõbra

Kui teda kõrvalt vaadata, ega arvakski, et ta gei on. Keskmist kasvu, kannab täiesti keskmisi riideid, ennast üles ei löö. Täiesti tavaline 23aastane noormees. Ma arvan, et ega kedagi väga huvitagi, et kas ta vaatab mehi või naisi, aga tal endal on sellega kompleks. Kunagi hakkas ta ühe tüdrukuga käima lihtsalt selle pärast, et oleks siis näidata, et tal on tüdruk. Ema-isa olid hakanud talt uurima, miks kunagi ühtegi tüdrukut koju ei too, ei pea ju kartma. Läks paar nädalat mööda ja Rait ilmuski Kairiga. Kena blond tüdruk, oli Raidust vaimustuses ka. Milline täiuslik perekond.

Suhe kaua ei kestnud, ma sain nii aru, et Kairi jättis Raidu maha sest sai aru, et tema vastu pole mingit huvi. Raidule meeldis vist isegi Kairi vend rohkem. Seebiooper tõesti. Isa kohta ma ei tea, aga ema on seksuaalvähemuste suhtes tolereeriv. Kui eelmisel aastal oli teemaks kooseluseadus, siis ta oli Varro Vooglaiu ja tema kamba peale pahane, et nood mõttetult viha õhutavad. Ema ütles, et las igaüks elab kellega tahab. Samas, ega ma tea, kuidas ta suhtuks, kui kuuleks, et tema enda poeg mehi vaatab. Praegu paistab, et ei saagi seda kunagi teada, sest Rait ilmselt loodab, et ei pea kunagi sellest vanematega rääkima.

Teeskleb naistemeest

Vend töötab ühes suures erafirmas. Mul on seal veel paar tuttavat, kes on öelnud, et üldiselt firma sees inimesed on kuskilt ikka kuulnud, et Rait on gei, aga neil ka sellest kama kõik. Rait aga üritab seltskonnas jätta endast muljet kui tõelisest naistemehest. Suitsunurgas aasib, kuidas ikka käib nädalavahetustel väljas ja alati on mõni kena tüdruk silmapiiril. Kiidab pidevalt, millised näitlejatarid on ilusad ja milline naissportlane võiks hoopis modell olla. Jabur jutt, jätab lapsiku mulje. Ma ei saa aru, mida ta üritab tõestada? Parem olgu õnnelik ja tundku end vabalt, me pole Venemaa või mõni islamiriik, kus taoliste asjade pärast põdema peaks. Kui ka keegi halvasti ütleb, las olla, tema enda harimatus.

Venda ma muidugi selles ei veena, ta keeldub ju minuga sellistel teemadel üldse rääkimast. Kurb, kui isegi oma vennaga on müür vahel.