Mul tekib küsimus: kus nende laste isad on? Või äärmisel juhul vanavanemad? Ma mäletan, kui keegi tuntud inimene ütles, et naised ise tekitavad selle olukorra, et on oma tittede küljes kinni, sest iga kord, kui mees ütleb, et tema ei saa töölt ära tulla, et lapsele lasteaeda järele minna, siis naine ikka kuidagi pingutab ja saab ning nii vast juhtubki see olukord, et just naised peavad kogu oma elu laste nimel loovutama või kui elada tahetakse, siis peab igale poole koos lapsega tulema.

No ei saa sellest lihtsalt aru ja kui probleemi näeksin ainult mina, siis veel mõtleks, et ju lastetusest, aga seda tunnistavad ka osad mu mitme lapse emaks olevad tuttavad, kes pigem alati ütlevad, et erinevad sünnipäevad ja lõunatamised on "nende aeg" ja sinna nad küll lapsega ei tuleks, sest vahel on emadel natukene hingata ka vaja. Jumala mõistlik!

Kõige hullem on mu arust see, kui tullakse oma käruga kontorisse "külla", sest kodus on nii igav ja siis oodatakse lausa, et tulge nüüd nunnutake mu uut beebit. No ausalt, kõik beebid on imearmsad, aga ma ei viitsi küll neid sülle võtta ja kussununnutada siin tööl. Ma tulin siia kontorisse tööd tegema ja kui sul on kodus lapsega igav, siis kutsu mind muul ajal külla, aga ära tule oma käruga mind mu kontorilaua kõrvale segama.

Kas ainult mina näen siin probleemi?