Olen 32-aastane naine ja ma olen otsustanud, et ma ei soovi lapsi saada. Ma pole kunagi tundnud seda paljuräägitud bioloogilise kella tiksumist ja kuna ma eriline laste fänn pole, siis leian, et mul on täiesti õigus valida, et mina neid ei saa.

Suhteid on mul olnud nii esimese kui teise ringi meestega. On olnud ka üks selline kogemus, et mees tahtis väga last saada, aga kuna mina ei tahtnud, siis läksime laiali. Mul on ka kogemus mehega, kellel oli endise naisega kolm last. Tema puhul hakkasid pikapeale ärritama need pidevad eksi kõned, kus ta siis ühe või teise lapse kohta midagi rääkis või raha küsis.

Nüüd olen valmis pikemat suhet looma. Aga mul on dilemma, milline mees valida. Olen aru saanud, et nii esimese kui teise ringi mehel on miinused — esimene võib hakata mingil hetkel lapsi tahtma ja teine on liiga palju oma laste ja endise abikaasaga seotud.

Naised, kes te lapsi ei taha — kas teie olete valinud oma elukaaslaseks lastega või ilma lasteta mehe? Kuidas on suhe õnnestunud, mis probleeme on ette tulnud? Olen väga tänulik, kui aitate mul valikut teha.