Samas ei üritanud ta mind lämmatada liigse hoolivusega ning mul jäi aega ka enda jaoks. Ta ei istunud päevad läbi teleka ees jalkat vahtides, vaid nõustus minuga käima kontsertidel ja ootas kannatlikult, kui tahtsin minna isegi moeüritustele. Meil oli ühine maitse sisekujunduses. Üürisime korteri, mis oli meile mõlemale meele järgi. Nüüd võinuks mõelda juba laste peale, võtta kodulaenu, aga… See kõik jäi olemata, sest üks asi ei töötanud. Ta väikemees on nii väike, et seks temaga oli täiesti mõttetu. Kui ma veel alguses üritasin nautida, siis ühel hetkel sain aru, et sama hästi võiksin sel ajal magada, nauding oleks sama suur. Ei midagi, ürita ja ürita, aga see lihtsalt ei õnnestunud.

Miks sa minuga seksida ei taha?

Väike on muidugi suhteline mõiste ning ma pole seda kunagi mõõtnud (nii ma teda ei alandaks), aga noo see oli imepisike. Ta polnud mul esimene või teine mees, varasematega võrreldes oli tema varustus olematu. Me ei rääkinud sellest kunagi, sest ilmselt oli see üks tema tundlikumaid teemasid üldse. Olime tükk aega koos, enne kui asi suudlemisest kaugemale läks. Kartsin, et viga on minus, äkki olen liiga domineeriv ja üritan kiirustada. Esimesel paaril nädalal see mõttekäik töötas, siis hakkasin kahtlema, et nii ka ikka olla ei saa. Miks ei taha mees seksida? Ta räägib juba kokkukolimisest, kui me pole isegi voodit jaganud.

Kui lõpuks voodisse jõudsime, siis sain šoki. Õnneks olen ma kunagi isegi näiteringis käinud, oskan head nägu teha. Pärast esimest ööd täis olematut rahuldust, hakkasin endale kinnitama, et see pole kõige olulisem. Uskumatu, kuid tõsi: ma suutsingi sellega leppida. Kuud läksid edasi, aeg-ajalt seksisime. Mulle tundus, et tema sellest mingit rahuldust sai, hea seegi. Mina olin lihtsalt kui madrats, mida keegi vaikselt nühib. Meelsasti oleks need kogemused üldse vahele jätnud, aga see oleks ka imelik.

Tutvustasin teda oma vanematele, tema mind enda omadele. Klapp oli olemas. Eelmisel kutil oli ema, kes oli totaalne kontrollifriik ja silmakirjalik konservatiiv. Ta luges mulle sõnu peale, et ma ei tohi suitsetada, juua ja pidutseda. Samal ajal läks ta ise Amigosse, jõi seal pool palka maha ja unustas oma käekoti taksosse. See oli näide tema tüüpilisest nädalavahetusest.

Ämma ja äia unistus: jääge igaveseks kokku

Uue noormehe vanemad olid hoopis teistsugused. Ema oli õde ühes haiglas ja isa töötas logistikuna. Isa oli heas mõttes onu Heino, rääkis muhedaid jutte ning kutsus meid tihti saunaõhtutele. Tema vanemad rääkisid mulle korduvalt, kui tore, et poeg kohtus sellise naisega, nad loodavad, et see jääbki kestma.

Eks ta kestiski ja ma olin juba harjunud oma tsölibaadiga, mida ilmestasid need kohustuslikud ööd, aga lõpuks viskas ikkagi üle. Käisin vahel sõbrannadega väljas, kuulasin jutte nende seiklustest ja noormeestest. Mul oli vastu rääkida, et käisime sel ja sel toredal kontserdil, korra reisisime Londonisse. Kui küsiti me voodielu kohta, viisin teema sujuvalt eemale. Kui olime kaheksa kuud koos olnud, käis kuidagi klõps ära. Ma olin siis 25aastane naine. Kas ma suudan elu lõpuni elada nii, et rahuldan end vaid ise telekast porri vaadates? Või muutun naiseks, kes ühel hetkel oma meest petab? Pole just ideaalne variant. Nii läksimegi ühel hetkel lahku, ma põhjendasin julmalt, et ma tahan veel vabadust, ei ole suhteks valmis. See kõik oli jama, loomulikult olin suhteks valmis ja tahtsin olla temaga, aga sekselu oli ju null.

Seksita suhe pole õige suhe

Praegu on lahkuminekust möödas kaks aastat ja olen jälle pikemas suhtes, aga vahel ikka mõtlen tema peale. Otsin nüüd kõigis meestes neid vigu, mis temas ei olnud. Miks ei käi mees hästi riides? Miks on ta nii ebakultuurne? Ma ei peaks nii tegema, aga ometi teen. Maailm on väike ja see eelmine on mul ikka Facebooki sõbralistis. Ta töötab kokana ühes heas restoranis ning käib palju reisimas. Piltide järgi tundub, et kõik on tal super. Ma muidugi ei tea, kuidas tal naistega, aga peamine, et ta liiga palju oma eripärade pärast ei põeks. Ei tea, ehk oleksin pidanud ikka silmad kinni pigistama… Samas, kaua sa ikka nii vastu pead. Seksita suhe ei ole päris õige suhe.