Ees on ootamas suurepärased muutused.

Armastus. Isiklik elu on „isiklik“, seega pole mõtet sellest nii kõval häälel rääkida. See peaks olema reegel kõikidele Tiigritele, kes igatsevad kohata armastatud inimest või säilitada olemasolevaid suhteid. Uuel aastal ei takista miski romantikat. Samas peaksid Tiigrid ringi vaatama. Ei tasu tagasi pöörduda „endiste“ juurde, nemad tuleb rahule jätta.

Tiigrid ei peaks uuel aastal konfliktidesse astuma. Alust ei tohi anda ka kuulujuttudele.

Kui aga igatsetakse tõelist armastust, siis tuleb koguda positiivset energiat. See, kes on saatuse poolt ette määratud, paneb seda kindlasti tähele ning võtab Tiigril käest kinni.

Tiigrid, kellel on juba perekond, võivad ise selle hävitada, kui ei lõpeta provotseerivaid riidusid ega aja oma nina liiga kõrgele. Las võidab kirg, mitte uhkus.

Raha. Uus aasta tõotab rahaliselt edukas tulla. Kulutustesse peaks aga tõsisemalt suhtuma. Tiigrid tahavad ju laialt elada, seda teavad kõik. Ometi tuleb olla ettevaatlik, et rahast mitte ilma jääda.
Tööd tuleb palju teha, see suurendab sissetulekut. Osa vahenditest võiks paigutada oma isiklikku ärisse, kui selline olemas on.

Paljusid Tiigreid ootab kõrge ametipost, mis peegeldub meeldivalt nende rahakotil.

Tähtis on olla initsiatiivikam. Ei tohi ootama jääda „taevamannat“. Iga ostu eel tuleks mitu korda mõelda, kas see asi sellise hinnaga on ikka vajalik.

Töö. Sihiks tuleb võtta tõus karjääriredelil. Loomulikult ei piisa üksnes mõtetest ja unistustest. Seega tuleb suure hoolega kvaliteetset tööd teha, et tulemus oleks silmapaistev. Pole välistatud, et keegi sõpradest või mõjukatest isikutest aitab eesmärki saavutada. Peamine on, et ei tohi end enneaegu lõdvaks lasta. Rohkem peab uute inimestega suhtlema ning uusi tehinguid sõlmima.

Kui Tiiger on äriinimene, siis on võimalikud uskumatud lennud ja tulu. Loomingulistel Tiigritel on uuel aastal palju projekte. Nende realiseerimist ei maksa tulevikku lükata. Sellest, kui kiiresti ja loominguliselt protsessi suhtuda, sõltub Tiigri tulevik. Perspektiive on terve meretäis, neisse ei tohi vaid uppuda.

Tervis. Uuel aastal tuleb väga hoolikalt suhtuda oma psüühilisse seisundisse. Peab vältima stresse ja meeleolude vaheldumist. Vastasel korral tuleb peotäite viisi rahusteid võtta ning lõputult ennast ravida. Esimesel kohal peab olema toitumise ja ka puhkuse õige režiim. Kui on tahtmine päeval magada, tuleb nii ka toimida.

Uuel aastal soovitatakse Tiigrile palju joosta ning joogaga tegeleda. Suvel peab aga kindlasti mere äärde minema. Organismi peab karastama ning täitma ennast positiivsete emotsioonidega. Kasuks tulevad puhastavad ja taastavad protseduurid. Külmal ajal aga tuleb soojalt riidesse panna.

Tiigri horoskoop 2020.aastaks kuude lõikes:

  • Jaanuar paneb mõtlema selle üle, mis on õige, mis vale. See on teatud mõttes keeruline katsumus.
  • Veebruar toob palju ettevõtmisi, millega tulevad üksnes Tiigrid toime. Nemad loodavad kõiges vaid oma heale südamele.
  • Märts võimaldab edasiminekut oma unistuse poole. Ent see on võimalik vaid kollektiivse töö arvelt.
  • Aprill avab Tiigrile hulga võimalusi investeerimiseks. Pole vaja aga otsekohe panka tormata, suurem osa kapitalimahutusi osutub ebasoodsaiks. Seega tuleb hoolega mõelda.
  • Mai lülitab Tiigri tähelepanu perekonnale, kellega on hetkel väga oluline sidet kindlustada. Kui hästi pingutada, on võimalik rahu teha ka nendega, kellega oldi pikka aega konfliktis.
  • Juuni on hea kuu reisimiseks.
  • Juuli ei võimalda lõdvestumist. Rahulikkus tuleb unustada, nii nagu ka sagedased kohtumised pereliikmetega.
  • August tuletab meelde, et on vaja kannatust koguda. Edasi võivad liikuda vaid kannatlikud Tiigrid.
  • September autasustab hea töö ja varem ilmutatud visaduse eest.
  • Oktoober kingib terve hulga võimalusi realiseerida oma neid mõtteid, milliseid on kaua aega endaga kaasas kantud.
  • November on kuu, mil prioriteetse äri ja karjääri tõrjub välja isiklik elu.
  • Detsember on uute algatuste ja suurte projektide kuu. Ometi ei tohi unustada ettevaatlikkust. Pole vaja kiirustada ega usaldada neid, kes on alles uued tuttavad.


Tiiger 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022