1. Esmaspäeva hommikul töölaua taha istudes ära ava esimese asjana suhtlusportaale ja muud töövälist nodi, vaid asu kohe asja kallale, nii saad õige hoo sisse.

2. Sunni ennast kord tunni jooksul töölaua tagant püsti tõusma ja kõnni veidi ringi või too kohvikust mingi väike snäkk.

3. Aga vaata, et see snäkk oleks tervislik, näiteks puuvili või pähklid või väike salat — siis saad energiat juurde, mitte ei anna seda ära.

4. Pärast tööd koju jõudes võta mingi aeg ainult endale, puhka ja mõnule.

5. Kui tunned, et tahaks edasi puhata ja mõnuleda, siis tee seda ja ära süüdista ennast — kui nõud jäävad ühel õhtul pesemata, ei juhtu sellest mitte midagi!

6. Valmista endale maitsev õhtusöök, proovi midagi huvitavat ja midagi, mida sa pole varem teinud.

7. Nii tööl kui kodus keskendu rohkem kuulamisele kui rääkimisele, nii säästad ennast ja saad olulisi asju teada. Ei ole vaja igal võimalusel oma arvamust väljendada, see on kurnav.

8. Helista vanale sõbrale, keda pole ammu kohanud ja küsi, kuidas tal läheb. Selline vestlus võib väga värskendav olla ja head uut energiat anda.

9. Lase end veidi lõdvemaks — sa ei pea iga päev tööl välja nägema nagu miljon eurot. Tunne end vabalt, palka makstakse sulle töö, mitte välimuse eest.

10. Kui sa oled millegi olulisega hakkama saanud, siis ära koonerda ega mõtle üle — käi lemmikrestoranis söömas, osta endale midagi ilusat või tee sõbrannadega paar kokteili. Naudi elu!

Allikas: Buzzfeed