“Keegi ei usu seda ja see on tegelikult esimene kord, kui ma sellest räägin, aga mu elus on olnud hetk, kui ma jäin peaaegu kõigest ilma, sest keskendusin liiga palju sellele, et kõigega kaasas käia,” avaldas ta värskes intervjuus. “Oli see siis minu välimus või mu garderoob, auto või kodu või… Saate vast aru küll, mida ma silma pean? See kõik oli rumalus.”

Rowland tunnistas, et ta sai raha maitse suhu ja tahtis seda viimase piirini nautida. “Kui sain kätte oma esimese palga, läksin toidupoodi ja ostsin peaaegu kõik asjad, mille kohta mu ema kunagi ütles, et need on meie jaoks liiga kallid,” meenutas ta. “Ma ostsin kokku pahna, korraldasin oma kodus peo ja külalised sõid kõik selle ära. Ma ei unusta seda kunagi, sest see oli lõbus ja midagi, mille eest olin võimeline ise maksma.”

Siiski tõdes 39aastane muusik, et ühel hetkel tundis ta end kui eksinu. “Ma olin “rikas vaene” ja ma ei unusta seda hetke kunagi. Ma helistasin oma parimale sõbrale ja ütlesin: “Ma lihtsalt ei tea, mida teha.“” selgitas Rowland. Sõbranna soovitas tal annetada raha kirikule ja seda Kelly tegigi. “Järgmisel nädalal hakkasid asjad paremuse poole minema. Juhtusid head asjad.”