1. Sa tuled kontorisse hiljem ja lahkud varem kui teised

Isegi kui sa saad kõik oma asjad tehtud, ei jäta see head muljet — sa nagu ei tahaks tööl olla.

2. Sa jääd tihti haiguse tõttu töölt koju

Kui seda tihti juhtub, hakkab ülemus arvama, et sa lihtsalt ei viitsi tööle tulla ja teeskled haiget. Kui sa päriselt nii tihti tõsiselt haige oled, lase end korralikult uurida. See-eest varbavaluga võid tööle minna küll.

3. Sa oled negatiivne

Kui sa iga raskema tööülesande pärast virised, siis ilmselgelt ei saa ülemus sulle ametiredelil kõrgemat kohta pakkuda — siis ei saaks sa ju absoluutselt hakkama!

4. Sa jätad kõik viimasele minutile

Nii jääb mulje, et sa saad juba praegu vaevu-vaevu oma tööülesannetega hakkama.

5. Sa ei saa oma töökaaslastega läbi

Kui sa ei suuda oma kolleegidega häid suhteid lüüa, siis ei suuda sa ka luua väärt kliendisuhteid, nii et karjääriredeli kõrgemale pulgale sul asja ei ole.

6. Sa teed korduvalt samu vigu

Kui sulle on öeldud, mida sa valesti tegid, aga sa teed sama vea uuesti, siis loomulikult arvab su boss, et sa lihtsalt ei kuula teda.

7. Sa istud liiga palju oma nutitelefonis

Elu võib oodata, töö ajal tee tööd!

8. Sa ei riietu professionaalselt

Paljudes kontorites on üsna vaba riietus, aga jälgi, et näeksid alati välja korrektne — kortsus pluusi ja kohviplekiga seelikuga sekretärist juba kliendihaldurit ei saa!

9. Su tööandjal on rasked ajad

Võib-olla pole siiski viga sinus, vaid hoopis su tööandjas. Kui ikka firma, kus töötad, on pankroti poole teel, siis pole bossil aega ametikõrgendustega tegeleda, sest kogu aur läheb sellele, et päästa, mis päästa annab.

10. Sa ei olegi ametikõrgendust palunud

Äkki su ülemusel pole aimugi, et sa seda üldse soovid! Võib-olla oled sa tema arvates oma praeguse positsiooniga ülirahul. Räägi inimestega!

Allikas: Her Campus