Vaid üks nendest oli teistest edukam — kohtus ning ühines sellega. Vaat nii saabus algus.

Ideaalis peaks naine nagu kord ja kohus valmistuma juba varakult nii tähtsaks sündmuseks — tarvitama vitamiine, jälgima toitumist ning soovitavalt minema vähem närvilisele tööle, lõpetama õpingud. Ometi… nagu öeldakse — inimene mõtleb, jumal juhib.

Võimalik, et lapsuke sai alguse just sellel romantilisel õhtul või ebatavalisel matkal — kuid sellest saate teada juba hiljem. Panete imeks, kurvastate, olete hämmingus: mis siis edasi? Seni aga jagunevad ning paljunevad rakud teie sisemuses, olles teel emakasse, kuhu nad kinnituvad ning hakkavad kasvama 40 pika nädala jooksul. Igal juhul tasub rõõmu tunda, et saatus on teie uksele koputanud, ning võimalik, et mitte esimest korda! Rasedus, ootamatuse element, võidab alati kurnava planeerimise ees…

Meenutage, kuidas see oli? Ehk nägite “tähenduslikku unenägu” või panite tähele saatuse “märke” või valmistusite selleks sündmuseks hoolikalt ning jälgisite pingsalt embrüo elu esimest seitset päeva?

Sündmused:

Munarakk kohtub spermatosoidiga munajuhas. Toimub munaraku ja spermatosoidi ühinemine — moodustub tsügoot. See jaguneb hoolega (ühest rakust tekib kaks, kahest neli, neljast kaheksa jne) ning muutub lootemunaks, mis langeb mööda munajuha alla emakaõõnde ning 9.-10. päevaks valib seal endale kinnitumiseks mugava asukoha.